- 1 Mayıs 2020
- 1.599
- 1.466
- 133
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet elimde olmadığı için denemek istedim ve merakımdan sordum bende. Elimde olsa onu yapmayı tercih ederdimBununla kafa karıştırmayın boşuna. Amacına uygun bir gebelik testi alın yarın sabah onu yapın.
Sonuç ne acabaMerhaba bugün regl günüm. Ama henüz olmadım. Beyaz akıntıdan şüphelendim evde ovulasyon testi yaptım çizgilerin renkleri aynı. Bu şekilde mi anlaşılıyor ovulasyon testinde hamilelik
Hamileyim çok şükürSonuç ne acaba
Hayırlı olsun cnmHamileyim çok şükür
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinHayırlı olsun cnm
Amin inşaallahÇok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Merhaba hayırlı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba bugün regl günüm. Ama henüz olmadım. Beyaz akıntıdan şüphelendim evde ovulasyon testi yaptım çizgilerin renkleri aynı. Bu şekilde mi anlaşılıyor ovulasyon testinde hamilelik
Merhaba hayırlı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Belirtileriniz neydi acaba benimde bat yarın ve ovülasyon testi yaptım dün aynı koyuluktaydı bugünde biraz daha silik çıktı ama t çizgisi vardı yinede ama aşırı şişkinliğim ve kasık ağrım var her an reglim gelecek gibi belirtilerinizi merak ettim
Benim tam regli günüm karnım ağrımaya başladı. Bugün gecikmenin üçüncü günü hala ara ara karnım ağrıyor gelen giden olmuyor. Beyaz bir akıntı geliyor sürekli. Aslında bu akıntı adet günümden itibaren arttı. Göğüslerim bildiğin dolgun 3-5 gündür. Normalde de adete yakın dolgunlasir benim adet geleceği zaman iner ama şuan hala dolu dolu gibi ve hassasMerhaba hayırlı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Belirtileriniz neydi acaba benimde bat yarın ve ovülasyon testi yaptım dün aynı koyuluktaydı bugünde biraz daha silik çıktı ama t çizgisi vardı yinede ama aşırı şişkinliğim ve kasık ağrım var her an reglim gelecek gibi belirtilerinizi merak ettim
Benimde şuan karın ağrım çok fazla sanki sökülecek gibi ağrıyor akıntımda yumurtlama dönemimden beri çok fazla var hala devam ediyor beyaz akıntıBenim tam regli günüm karnım ağrımaya başladı. Bugün gecikmenin üçüncü günü hala ara ara karnım ağrıyor gelen giden olmuyor. Beyaz bir akıntı geliyor sürekli. Aslında bu akıntı adet günümden itibaren arttı. Göğüslerim bildiğin dolgun 3-5 gündür. Normalde de adete yakın dolgunlasir benim adet geleceği zaman iner ama şuan hala dolu dolu gibi ve hassas
Rahatsız edecek boyutta ki hâli bende de gecikme sonrasında oldu dokununca acıyor ve bildiğin daha büyük ve dolgun duruyor. Ne zamandi bat gebelik testi yaptın miBenimde şuan karın ağrım çok fazla sanki sökülecek gibi ağrıyor akıntımda yumurtlama dönemimden beri çok fazla var hala devam ediyor beyaz akıntıgöğüs hassasiyeti bu ay çok fazla çekmedim sadece dokunduğumda çok hafif ağrı oluyor ama rahatsız edecek boyutta değil
Ben bat tarihine 4 gün kala test yaptığımda tertemiz negatifti canım. İki gün geçmesine rağmen fotoğrafta gözükmeyen çizgiyle dün öğrendim aslında gerçekten en mantıklısı geçince bakmak ve gerçekten regl gelene kadar umut varmış bunu gördümBenim bat yarın canım henüz gebelik testi yapmaya cesaret edemedim daha önce hep aceleci davranıp gecikme beklemeden yaptım bu sefer söz verdim gecikmeden sonra yapacağım diyesadece bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim 22 aralıkta pik gördüm ve değerlendirdim inşallah tutmuştur benimde bütün belirtilerim regli olacağım gibi ama nasip kısmet inşallah hamileyimdir bende
Evet canım erken öğrendiğin zaman daha sıkıntılı beta takibi yapıyorsun sürekli gecikince en net sonuç alıyorsun zatenBen bat tarihine 4 gün kala test yaptığımda tertemiz negatifti canım. İki gün geçmesine rağmen fotoğrafta gözükmeyen çizgiyle dün öğrendim aslında gerçekten en mantıklısı geçince bakmak ve gerçekten regl gelene kadar umut varmış bunu gördüm
Sonucunz ne olduBenim bat yarın canım henüz gebelik testi yapmaya cesaret edemedim daha önce hep aceleci davranıp gecikme beklemeden yaptım bu sefer söz verdim gecikmeden sonra yapacağım diyesadece bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim 22 aralıkta pik gördüm ve değerlendirdim inşallah tutmuştur benimde bütün belirtilerim regli olacağım gibi ama nasip kısmet inşallah hamileyimdir bende
Henüz test yapmadımSonucunz ne oldu
Hadi güzel sonuçlar olsun ben ilk gebeliğimde adetten 1gun önce erken gebelik testinde az bir silikle öğrenmiştim.Henüz test yapmadımreglimde gelmedi daha