Ovulasyon testi ile hamilelik nasıl anlaşılır

Merhaba uygulamada bugün adet tarihim dün atmıştım ya bugünde ovülasyon testi denedim daha açık çıktı gebelik testi için inat ettim yapmıyorum gecikme olana kadar sizde silik değil mi ovülasyon gebelik olsa daha koyu olmaz mıydı ya?
IMG_8071.webp

Merhaba uygulamada bugün adet tarihim dün atmıştım ya bugünde ovülasyon testi denedim daha açık çıktı gebelik testi için inat ettim yapmıyorum gecikme olana kadar sizde silik değil mi ovülasyon gebelik olsa daha koyu olmaz mıydı ya? Eki Görüntüle 3363556
Bende de böyle çıkmıştı ovulasyon testi. İnşallah sizde de vardır daha beta düşükse belki ondandır.

Hakkınızda hayırlısı olsun geç döllenmede olur. En iyisi adet gelmediyse kan vermek
Geç döllenme olduğunu sanmıyorum ovülasyon testi yaptığım için bugün çatlamamın 14. Günü çıksa çıkardı diye düşünüyorum negatif görmek üzdü açıkçası ama sağlık olsun

İyi akşamlar.adetimin 26. Günü bugün yani biteli 20 gün oldu 7 8 gün önce çift çizgi görmüştüm. Fakat pkos olduğum için ovulasyon testi yapmaya devam ediyordum. Dünden beri gelen kırmızı siyah ve kahverengi lekelerim var fakat adet için erken bir tarih geldi bana. Ovulasyon yaptım ve bu şekilde çıktı. Yani şuan adet olsam ovulasyon çift çıkmazdı diye düşündüm. Gebelik olabilir mi acaba bu durum. Bunu neye yorabilirim başka yardımcı olabilir misiniz
IMG_2921.webp

Back
X