- 1 Aralık 2023
- 384
- 489
- 23
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Ne güzel Allah bağışlasınHadi güzel sonuçlar olsun ben ilk gebeliğimde adetten 1gun önce erken gebelik testinde az bir silikle öğrenmiştim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel Allah bağışlasınHadi güzel sonuçlar olsun ben ilk gebeliğimde adetten 1gun önce erken gebelik testinde az bir silikle öğrenmiştim.
Evet canım benimde 4 yıl olmadı çok çatlatma iğnesi klomen femara kullqndjm iyi bir doktor bulmuştuk onla ilk tedavide sadece femara ile hamile kaldım.Ne güzel Allah bağışlasın2. Çocuğu mu düşünüyorsunuz
Bence yapın varsa çıksın ben burda meraktan catlicamMerhaba uygulamada bugün adet tarihim dün atmıştım ya bugünde ovülasyon testi denedim daha açık çıktı gebelik testi için inat ettim yapmıyorum gecikme olana kadar sizde silik değil mi ovülasyon gebelik olsa daha koyu olmaz mıydı ya? Eki Görüntüle 3363556
Bende de böyle çıkmıştı ovulasyon testi. İnşallah sizde de vardır daha beta düşükse belki ondandır.Merhaba uygulamada bugün adet tarihim dün atmıştım ya bugünde ovülasyon testi denedim daha açık çıktı gebelik testi için inat ettim yapmıyorum gecikme olana kadar sizde silik değil mi ovülasyon gebelik olsa daha koyu olmaz mıydı ya? Eki Görüntüle 3363556
Ya negatif görürsem kahrolurumBence yapın varsa çıksın ben burda meraktan catlicam![]()
Yaa regli olcak gibi hissettiğim için test yapamıyorum ovülasyon testi silik değil mi benim bana silik geldiBende de böyle çıkmıştı ovulasyon testi. İnşallah sizde de vardır daha beta düşükse belki ondandır.
Evet silik canım tekrar ya yumurtaladiniz yada hamilesiniz yine değerlendirin siz bugünüYaa regli olcak gibi hissettiğim için test yapamıyorum ovülasyon testi silik değil mi benim bana silik geldi![]()
Evet yumurtlamış olabilirimEvet silik canım tekrar ya yumurtaladiniz yada hamilesiniz yine değerlendirin siz bugünü
Aynen cnm ama yapın gebelik testiEvet yumurtlamış olabilirimgebelikte daha koyu oluyormuş T çizgisi öyle okudum
Son durum ne acaba aklımdasıniz halaEvet yumurtlamış olabilirimgebelikte daha koyu oluyormuş T çizgisi öyle okudum
Henüz reglim gelmedi uyandığım bi damla çok açık pembe akıntım vardı hala gelen bi kanamam yokSon durum ne acaba aklımdasıniz hala![]()
Test yaptım kaset test negatif canımSon durum ne acaba aklımdasıniz hala![]()
Test yaptım kaset test negatif canım
Geç döllenme olduğunu sanmıyorum ovülasyon testi yaptığım için bugün çatlamamın 14. Günü çıksa çıkardı diye düşünüyorum negatif görmek üzdü açıkçası ama sağlık olsunHakkınızda hayırlısı olsun geç döllenmede olur. En iyisi adet gelmediyse kan vermek
Hakkınızda hayırlısı olsun canımGeç döllenme olduğunu sanmıyorum ovülasyon testi yaptığım için bugün çatlamamın 14. Günü çıksa çıkardı diye düşünüyorum negatif görmek üzdü açıkçası ama sağlık olsun