Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım gebelik te baya koyu çıkıyorKızlar bugün adet günü arkadaşımın adet olmadı hamilelik testi yoktu ovülasyon denedi lh silik çıktı pik değil yani hamilelik olabilir mi ?
gebelikte çok çok koyu çıkıyorKızlar bugün adet günü arkadaşımın adet olmadı hamilelik testi yoktu ovülasyon denedi lh silik çıktı pik değil yani hamilelik olabilir mi ?
Bende 1 saat once yaptim rgl 3 gun var bak biyle cikti pik yarin test yapcamKızlar bugün adet günü arkadaşımın adet olmadı hamilelik testi yoktu ovülasyon denedi lh silik çıktı pik değil yani hamilelik olabilir mi ?
Sizce bende varmidir rgl son 3 gun ovilasyon yaptim gebelik restin yoktu evdeHayır canım gebelik te baya koyu çıkıyor
Eger regl düzenliyse bence vardırSizce bende varmidir rgl son 3 gun ovilasyon yaptim gebelik restin yoktu evde
Bence gebelik var elinizde test varsa yapınMerhaba arkadaşlar şuan bnde aynı durumdayım reglime 3gün var t çizgisi baya koyu çıkıyor.umutlanmak istemiyorum ama sizce var mıdır?
Bence hamilesin dun benimde.boyleydi bugun test yqprim 3gun var rgl cift ciZGI CIKTIMerhaba arkadaşlar şuan bnde aynı durumdayım reglime 3gün var t çizgisi baya koyu çıkıyor.umutlanmak istemiyorum ama sizce var mıdır?
Umarım öyledir.hiç umutlanmak istemiyorum.Sizinde gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimBence hamilesin dun benimde.boyleydi bugun test yqprim 3gun var rgl cift ciZGI CIKTI
Kesinlikle var Ovülasyon testlerinde hamilelik hep böyle çıkıyorMerhaba arkadaşlar şuan bnde aynı durumdayım reglime 3gün var t çizgisi baya koyu çıkıyor.umutlanmak istemiyorum ama sizce var mıdır?
İnş öyledirKesinlikle var Ovülasyon testlerinde hamilelik hep böyle çıkıyor
Canım adetin geçtiyse yumurtlama olma ihtimali yok bence hamilesin bi gebelik testi yapKızlar belki görüp cevap verenolur adetim 1 gün geçti evde ovulasyon testin vardı ondan bununla yaptım sizce bu yumurtlama mı hamilelik mi damlattım an koyulaşmaya başladı
Takvim de 1 gün geçti diyor aslında süt hormonu için bu ay ilaç kullanıyordum ben onun etkisi mı bilmiyorum yarın test alıp tekrar bakayım çok teşekürlerCanım adetin geçtiyse yumurtlama olma ihtimali yok bence hamilesin bi gebelik testi yap
İlacın etkiside olabilirTakvim de 1 gün geçti diyor aslında süt hormonu için bu ay ilaç kullanıyordum ben onun etkisi mı bilmiyorum yarın test alıp tekrar bakayım çok teşekürler