Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ovulasyon testi ile ögrendim hamileliğimi adete 7 gün kalaOvulasyon testi ile hamilelik varmı, yok mu anlaşılır mi?
Adete yakın T cizgisi c den koyu yada aynı koyulukta ise gebe olma durumu yüksek. Forumdaki arkadaşlardan okumuştum
ben ovulasyon testi ile ögrendim hamileliğimi adete 7 gün kala
tesadüf oldu aslında adete yakında bazen yumurtlama oluyor ya onu kontrol etmek için yapmıştım koyudan biraz silik çıktı yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün bir daha yaptım yine aynı çıktı içime kurt düştü gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi cıkmıştı kanla da dogruladımNasıl öğrendin?
tesadüf oldu aslında adete yakında bazen yumurtlama oluyor ya onu kontrol etmek için yapmıştım koyudan biraz silik çıktı yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün bir daha yaptım yine aynı çıktı içime kurt düştü gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi cıkmıştı kanla da dogruladım
teşekkürler darısı sana ve tüm isteyenlere inşAnladım canım.. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım
teşekkürler darısı sana ve tüm isteyenlere inş![]()
Allah bir daha yaşatmasın canım,istediğin zaman tekrar nasip etsin,benimde gecen sene bir kürtajım oldu 1 sene ara verdim hazır hissetmedim kendimi korktum bende ama yapacak bir şey yok Allaha emanet yavrularımız,verende Allah alanda Allah,hayırlısı olsun hakkındaBen bir hamilelik yaşadım.. 6. Haftada alındı bebeğim.. o yüzden korkularım var biraz
Allah bir daha yaşatmasın canım,istediğin zaman tekrar nasip etsin,benimde gecen sene bir kürtajım oldu 1 sene ara verdim hazır hissetmedim kendimi korktum bende ama yapacak bir şey yok Allaha emanet yavrularımız,verende Allah alanda Allah,hayırlısı olsun hakkında
Allah bir daha yasatmasin. İnsallah bir sonrakini saglicakla kucagina alirsin. Bende ovulasyondan ogrendim. Adetime Bir haftadan daha once. İkiside lh seviyesini olcuyo. Yuzde yuz olmasada hamileligi gisteriyor. Okumustum bilerek yaptim
Evet canim ikiside koyu. Ben digital ovulasyon kullanmistim. Eski testlerden kalma vardi cizgi testte yaptim. Normalde zor goruyoruz cift cizgiyi hormon bozuklugu yoksa cift cizgi olup yanlis olamaz. Benim dogum yaptim oglum on aylik. Allah isteyen herkese nasip etsinAmin canım.. sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ikisi de koyu mu çıktı sende
Evet canim ikiside koyu. Ben digital ovulasyon kullanmistim. Eski testlerden kalma vardi cizgi testte yaptim. Normalde zor goruyoruz cift cizgiyi hormon bozuklugu yoksa cift cizgi olup yanlis olamaz. Benim dogum yaptim oglum on aylik. Allah isteyen herkese nasip etsin
Valla cnm ben yaptım çıktıOvulasyon testi ile hamilelik varmı, yok mu anlaşılır mi?