Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücudunda ki LH hormonu canım.Bat a 8 gün var.. Az önce ovulasyon testi yaptim sonuç böyle çıktı.. sizce ne demek?![]()
İkinci çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurtlama günün demek ve degerlendirmen gerek mutlakaMerhaba kızlar adetime 5 gün var. 5 gün önce ovulasyon testi yaptim tek çizgi çıktı bugün yine yaptım ikinci cizgi silik çıktı sizce var mıdır hamilelik? Eki Görüntüle 1919560 Eki Görüntüle 1919561 Eki Görüntüle 1919560 Eki Görüntüle 1919561 Eki Görüntüle 1919560 Eki Görüntüle 1919561
Vücudunda ki LH hormonu canım.
Benim adet olacağım güne kadar hep bu şekildeydi
Valla bende tek cizgi gözüküyodu. Yani lh hormonu her vücutta herzaman olmuyo.
Bir sey demek degil. Vucutta lh her zaman var. Bu testi ne zaman yaparsaniz yapin ovu disinda bu sekilde cikar.
Iste bende bunu demek istedim aslında yani ovülasyon günümde koyulasiyor elbette ama normal zamanlarda böyle yani.
Aynen. Ovude esit koyulukta oluyor veya ikinci cizgi ilkinden daha koyu oluyor. Onun disinda adete kadar tum gunlerde boyle. Hamilelikte de ovudeki gibi koyu cikiyor.
Adet zamaninda lh cok duser ve test algilamayabilir.
Eger adetten hemen sonra yaptiysaniz o nedenle oyle olmus olabilir.
Ya da lh hormonunuz cok dusuktur genel olarak.
Nezaman yaptım cok iyi hatırlamıyorum ama lh hormonu genel olarak düşük olması sorunmudur acaba ? Bilginiz varmı?