Ovulasyon testi ile hamilelik?

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Bat a 8 gün var.. Az önce ovulasyon testi yaptim sonuç böyle çıktı.. sizce ne demek?
1VyDMA.jpg

Ovulasyon testlerinde yumurtlama icin ikisi ayni koyulukta olmasi gerek. İkinci cizgi hep oluyor hamilelik testi gibi degil.vucutta hormon zaten oldugu icin testlerde ikinci cizgi gorunur hep

Merhaba kızlar adetime 5 gün var. 5 gün önce ovulasyon testi yaptim tek çizgi çıktı bugün yine yaptım ikinci cizgi silik çıktı sizce var mıdır hamilelik? IMG-20161201-WA0003.webp IMG-20161201-WA0001.webp
IMG-20161201-WA0003.webp
IMG-20161201-WA0001.webp
IMG-20161201-WA0003.webp IMG-20161201-WA0001.webp

Bir sey demek degil. Vucutta lh her zaman var. Bu testi ne zaman yaparsaniz yapin ovu disinda bu sekilde cikar.

Bir sey demek degil. Vucutta lh her zaman var. Bu testi ne zaman yaparsaniz yapin ovu disinda bu sekilde cikar.

Iste bende bunu demek istedim aslında yani ovülasyon günümde koyulasiyor elbette ama normal zamanlarda böyle yani.

Iste bende bunu demek istedim aslında yani ovülasyon günümde koyulasiyor elbette ama normal zamanlarda böyle yani.

Aynen. Ovude esit koyulukta oluyor veya ikinci cizgi ilkinden daha koyu oluyor. Onun disinda adete kadar tum gunlerde boyle. Hamilelikte de ovudeki gibi koyu cikiyor.

Aynen. Ovude esit koyulukta oluyor veya ikinci cizgi ilkinden daha koyu oluyor. Onun disinda adete kadar tum gunlerde boyle. Hamilelikte de ovudeki gibi koyu cikiyor.

Bende cıkmıyo bu bi sorun mu acaba ? Bende her halükarda cıkar sanıyodum. Sırf cift cizgi görmek adına eczaneden ovu testi almıştım 2liydi... Birini Yumurtlamadan önce yapmıstm tek cizgiydi bildigin... Sonra diğerini tahmini yumurtlmaya yakın yaptım ozaman silik gördüm 2. Çizgiyi

Adet zamaninda lh cok duser ve test algilamayabilir.
Eger adetten hemen sonra yaptiysaniz o nedenle oyle olmus olabilir.
Ya da lh hormonunuz cok dusuktur genel olarak.

Adet zamaninda lh cok duser ve test algilamayabilir.
Eger adetten hemen sonra yaptiysaniz o nedenle oyle olmus olabilir.
Ya da lh hormonunuz cok dusuktur genel olarak.

Nezaman yaptım cok iyi hatırlamıyorum ama lh hormonu genel olarak düşük olması sorunmudur acaba ? Bilginiz varmı?

Sorun oldugunu sanmıyorum canım bende bir hafta once yaptı 11 cıktı 2 gün once 16 cıktı ama fsh ile orantılı cıkmadı ve polikistik over Ddi bana yani ikisi de aynı olmalı imiş cok yüksek olması iyi değil normal zaman dışında yani

Back
X