Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Hanımlar bilgim yok hiçte kullanmadım ilk kez kullancam bana ovulasyon testi hakkında bilgi verir misiniz sizce hangi marka ilk koyu çizgiyi görünce mi ilişki olmalı ilişki süreci nasıl olmalı test siliklesince yumurta çatladı mi demek biraz anlatır mısınız ?

İnstagram sayfasından birebeningünlüğü diye ebru hanım var ben ve çoğumuz ordan alıyoruz ebru hanım sonuçlarda size yardımcı oluyor her soruyu cevaplıyor testleri de %99 doğru gösteriyor sayfasına bakın çok güvenli zâten şaşmayın

Ebru hanımı ve sayfasını bende takip ediyorum tesleri 90 tl ben trendyoldan 60 tl 20 ovulasyon testi 6 gebelik testi hediye aldım bu ay ilk kez kullancam işe yaramazsa ebru hanımdan alcam

Ebru hanımı ve sayfasını bende takip ediyorum tesleri 90 tl ben trendyoldan 60 tl 20 ovulasyon testi 6 gebelik testi hediye aldım bu ay ilk kez kullancam işe yaramazsa ebru hanımdan alcam
Ben de trendyoldan aldım aynı seti laboquick marka çok da memnun kaldım doğru gösteriyor

Merhaba arkadaşlar benim ilk ovulasyon testim tam kırmızı değildi ama belirgindi git gide de siliklesti. Ama asla tam kırmızı olmadı anlayamıyorum...

Ben aynisindan aldim ve gayette net cikartiyor ornek olarak attm size

Eklentiler

• IMG-20211117-WA0004.webp
    7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…