- 24 Haziran 2025
- 28
- 9
- 1
- Konu Sahibi Melihin annesinem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmamış.Pik demek çift çizgi de koyu oluyor.Bi de ovulasyon testini alırken sıvı alımı olayına ve aynı saatlerde yapmaya dikkat etmeniz lazım.Arkadaşlar merhaba.. Ben ilk defâ ovülasyon testi yaptım. Dün ve bugün olarak.. Acaba testim pik olmuş mu?
Teşekkür ederim. Evet internette okumuştum, 2 saat sıvı almadım. Sadece aklıma takılan şey, acaba 22'sinde pik olup 23'ünde yumurtamın çatlamış olma ihtimali olabilir mi? 22'sinde yapmadığım için acabalar içindeyimOlmamış.Pik demek çift çizgi de koyu oluyor.Bi de ovulasyon testini alırken sıvı alımı olayına ve aynı saatlerde yapmaya dikkat etmeniz lazım.
Teşekkür ederim. Yani 22'sinde de olma ihtimali düşük o zaman dimi?Hayır t çizgiside c çizgisi gibi koyu olmalı, yani 2 çizgiyi de koyu görmeniz gerekli
Bencede öyle olmuşTeşekkür ederim. Evet internette okumuştum, 2 saat sıvı almadım. Sadece aklıma takılan şey, acaba 22'sinde pik olup 23'ünde yumurtamın çatlamış olma ihtimali olabilir mi? 22'sinde yapmadığım için acabalar içindeyim![]()
OlabilirTeşekkür ederim. Evet internette okumuştum, 2 saat sıvı almadım. Sadece aklıma takılan şey, acaba 22'sinde pik olup 23'ünde yumurtamın çatlamış olma ihtimali olabilir mi? 22'sinde yapmadığım için acabalar içindeyim![]()
TühhOlabilirYumurtlama belirtilerini o gün yaşadınız mı? Olmuşsa da kısmet artık ni sonraki ay devam edersiniz
![]()
Sıkmayın canınızı.Yine de testlerinizi yapmaya devam edin.Aman modunda olun ben yumırtlamaya pek dikkat etmediğim ay hamile kaldım biliyor musunuz?yorulmuştum her ay takip etmekten salmıştım
Sıkmayın canınızı.Yine de testlerinizi yapmaya devam edin.Aman boşverin ben yumırtlamaya pek dikkat etmediğim ay hamile kaldım biliyor musunuz?yorulmuştum her ay takip etmekten salmıştım![]()
Doğurdum şükürGerçekten takmayınca her şey daha güzel oluyorŞu an hamile misiniz?
Doğurdum şükür![]()
İnşallah tez vakitte güzel haberi almanız dileğiyleOyy, mâşallahDarısı başıma inşallah
![]()
Merhaba gönlünüzdekinin hayırlsını bulun inşallah,benimkide çift çizgi olduğunda değerlendirdim hatta aynı eşit kırmızılıkta değildi hafif daha açık kırmızıydı sabah yaptığımda o gece değerlendirdik şuan hamileyimArkadaşlar merhaba.. Ben ilk defâ ovülasyon testi yaptım. Dün ve bugün olarak.. Acaba testim pik olmuş mu?
11.gün pik olmuş canım 12. Gün silikleşmiş çatlamış yumurtan sanırım bugünü de değerlendir bencehanımlar benimki de bu şekilde
8 martta zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. 2 aydır deniyoruz gebelik elde edemedim bende ovülasyon testi yaptım.
Bende acaba 11.gün yumurtlamış olabilir miyim ? Ama bugün kasığımda ağrı var. Ya da yarın mı çatlayacak anlamadım gittti![]()
Çok teşekkür ederim. Rabbim sizinde sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzuMerhaba gönlünüzdekinin hayırlsını bulun inşallah,benimkide çift çizgi olduğunda değerlendirdim hatta aynı eşit kırmızılıkta değildi hafif daha açık kırmızıydı sabah yaptığımda o gece değerlendirdik şuan hamileyimsizinki muhtemelen bugun pik olur yada yarın siz yınede ıkı günd bi değerlendirin bence