Ovülasyon testi ile yumurtlama gününü öğrenme..

Melihin annesinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
28
9
1
Arkadaşlar merhaba.. Ben ilk defâ ovülasyon testi yaptım. Dün ve bugün olarak.. Acaba testim pik olmuş mu?

Eklentiler

• 1750786224327.webp
    1750786224327.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 74
Olmamış.Pik demek çift çizgi de koyu oluyor.Bi de ovulasyon testini alırken sıvı alımı olayına ve aynı saatlerde yapmaya dikkat etmeniz lazım.
Teşekkür ederim. Evet internette okumuştum, 2 saat sıvı almadım. Sadece aklıma takılan şey, acaba 22'sinde pik olup 23'ünde yumurtamın çatlamış olma ihtimali olabilir mi? 22'sinde yapmadığım için acabalar içindeyim 🤭

Teşekkür ederim. Evet internette okumuştum, 2 saat sıvı almadım. Sadece aklıma takılan şey, acaba 22'sinde pik olup 23'ünde yumurtamın çatlamış olma ihtimali olabilir mi? 22'sinde yapmadığım için acabalar içindeyim 🤭
Olabilir 😃Yumurtlama belirtilerini o gün yaşadınız mı? Olmuşsa da kısmet artık ni sonraki ay devam edersiniz😊

Arkadaşlar merhaba.. Ben ilk defâ ovülasyon testi yaptım. Dün ve bugün olarak.. Acaba testim pik olmuş mu?
Merhaba gönlünüzdekinin hayırlsını bulun inşallah,benimkide çift çizgi olduğunda değerlendirdim hatta aynı eşit kırmızılıkta değildi hafif daha açık kırmızıydı sabah yaptığımda o gece değerlendirdik şuan hamileyim☺️sizinki muhtemelen bugun pik olur yada yarın siz yınede ıkı günd bi değerlendirin bence

hanımlar benimki de bu şekilde
8 martta zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. 2 aydır deniyoruz gebelik elde edemedim bende ovülasyon testi yaptım.
Bende acaba 11.gün yumurtlamış olabilir miyim ? Ama bugün kasığımda ağrı var. Ya da yarın mı çatlayacak anlamadım gittti 🫣

Eklentiler

• IMG_754A70A4-3377-4BAD-95F1-4EF2C7BD491F.webp
    IMG_754A70A4-3377-4BAD-95F1-4EF2C7BD491F.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 51
hanımlar benimki de bu şekilde
8 martta zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. 2 aydır deniyoruz gebelik elde edemedim bende ovülasyon testi yaptım.
Bende acaba 11.gün yumurtlamış olabilir miyim ? Ama bugün kasığımda ağrı var. Ya da yarın mı çatlayacak anlamadım gittti 🫣
11.gün pik olmuş canım 12. Gün silikleşmiş çatlamış yumurtan sanırım bugünü de değerlendir bence 😊

Merhaba gönlünüzdekinin hayırlsını bulun inşallah,benimkide çift çizgi olduğunda değerlendirdim hatta aynı eşit kırmızılıkta değildi hafif daha açık kırmızıydı sabah yaptığımda o gece değerlendirdik şuan hamileyim☺️sizinki muhtemelen bugun pik olur yada yarın siz yınede ıkı günd bi değerlendirin bence
Çok teşekkür ederim. Rabbim sizinde sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzu 🤲 Kaç haftalıksınız şu an? Yaa benim kafam hep 22'sine takılıyor. Acaba o gün aynı eşitlikte çift çizgiydi de, 23'ünde çatlama mı oldu diye. Yani 23'ünde çift görünüp 24'ünde tek olmasının anlamı ne acaba onu bilemiyorum 🤔

Son düzenleme:
Back
X