Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi kaçıncı deneme ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

narem1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
165
43
28
24
Kızlar ovülasyon testi kullananlar kaçıncı denemede hamile kaldınız ne zamandır istiyodunız bebek yardımcı olurmsnz🙏❣️

Şükürler olsun 2. Denemede yeni öğrendim hamile olduğumu 😍 Rabbim isteyen herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah🙏
Amin İnşallah canım Pekin instagram üzreinden mi yoksa Trendyol fln mı nerden almıştın ve bi sorununuz varmıydı acaba☺️

Amin İnşallah canım Pekin instagram üzreinden mi yoksa Trendyol fln mı nerden almıştın ve bi sorununuz varmıydı acaba☺️
Bir sorunumuz yoktu bildiğimiz kadarıyla , instagramdan minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım testleri baya hassas yumurtlama günleri bariz belliydi 😊

Şükürler olsun 2. Denemede yeni öğrendim hamile olduğumu 😍 Rabbim isteyen herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Çok sevindim canım Allah'ımsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Bir şey sorabilir miyim ilk ovulasyon kullandığı da hangi Zaman yumurtlama gördün ve ikinci ovulasyon testinde de yumutlama yine aynı zamana mı denk geldi😅😅 örnek ilk ovulasyon testi de yumurtama 13 denemede de oldu ikinci ovulasyon testi de yumurtlama yine 13 denemede min oldu 😍😍

Çok sevindim canım Allah'ımsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Bir şey sorabilir miyim ilk ovulasyon kullandığı da hangi Zaman yumurtlama gördün ve ikinci ovulasyon testinde de yumutlama yine aynı zamana mı denk geldi😅😅 örnek ilk ovulasyon testi de yumurtama 13 denemede de oldu ikinci ovulasyon testi de yumurtlama yine 13 denemede min oldu 😍😍
Benim öyle olmamıştı geçen ay 11.gün gördüm bunay 13-14. Gün gördüm

Bir sorunumuz yoktu bildiğimiz kadarıyla , instagramdan minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım testleri baya hassas yumurtlama günleri bariz belliydi 😊
Hayırlı olsunn canımm 😍 pekii ilişki değerlendirmelerini nasıl yaptın yardımcı olur musun🌸

Sadece yumurtlamanın pik olduğu gün birliktelik olmuştu ve sonrasında yüzüstü bir kaç dakika bekledim
Bir yerde ayakların tavana kadar kaldıran duydum 😅😅😅da yüzüstü yatan İlk defa duydum aslanda denemek lazım yüzüstü yatınca ne gibi faydası oluyor acaba canım bir bilgin var mı

Bir yerde ayakların tavana kadar kaldıran duydum 😅😅😅da yüzüstü yatan İlk defa duydum aslanda denemek lazım yüzüstü yatınca ne gibi faydası oluyor acaba canım bir bilgin var mı
Ters rahimli olunca bu pozisyonda hamile kalınıyormuş doggy pozisyonunda ilişkiye giriyorsun sonra 15 dk yüz üstü yatıyorsun hatta normal rahme sahip olup bu şekilde hamile kalAnlar varmış

Back
X