Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun ne çıktı ZeyzeAdetime bı hafta var ovulasyon testi m t çizgisi c ye göre çok daha fazla koyu birlikteligimde bugün oldu hamile kalır mıyım?Eki Görüntüle 2893630
Bu ay olmadı hamilelik 9 un da hasta oldumSonucun ne çıktı Zeyze
Ovulasyon testi sadece yumurtlama zamanını gösterir hamile kalman için en uygun zamanı
Bu test yumurtladigini göstermiş zamanı değerlendir.Kızlar 5 aylık evliyim. Evlenmeden önce çok düzenli regl olurdum her ayın 19u ama evlendikten sonra vücudum değişti kilo aldım ve pcos var. Bu ay hemen hemen her günü değerlendirdik eşim ile. En son regl dönemim 9-14 temmuzdu. Ovulasyon testi sipariş etmiştim bu ay dememek için. Dört gündür leke geliyor açık kahve sarı gibi de ya da açık kahve akıntım var. Hafif bel kasık ağrısı. Ovulasyon testi yaptım bugün böyle çıktı. Daha yumurtlamadımmı yani![]()
Bende de polikistik var cnm.. ama hamile kalırsın merak etme.. benim 7 yaşında oğlum var çünkü ben bekarken nerdeyse 2 ayda bir defa oluyordum sebebi polikistik ti çünkü.Bu test yumurtladigini göstermiş zamanı değerlendir.![]()
Adete bir hafta kala da hamile kalınabilir yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli değil diye biliyorum
Aslında öyle de soyleniyo ama o zaman bu tersler yanlış mı acaba?Adete bir hafta kala da hamile kalınabilir yumurtlamanın ne zaman olduğu önemli değil diye biliyorum
O yanlış görmüşüm yumurlamamissin daha canım pardon. OzurBu test yumurtladigini göstermiş zamanı değerlendir.![]()
Elbette testler yanılabiliyor. Sıvı alımına yapılan saate göre.Aslında öyle de soyleniyo ama o zaman bu tersler yanlış mı acaba?
Olmadı maalesefSonucun ne çıktı Zeyze
Ben son iki aydır yumurtlama görmüyorum testlerde. Her gün aynı saatte yapıyo musun ve bir saat öncesine kadar sıvı alımını kesiyo musunKızlar 5 aylık evliyim. Evlenmeden önce çok düzenli regl olurdum her ayın 19u ama evlendikten sonra vücudum değişti kilo aldım ve pcos var. Bu ay hemen hemen her günü değerlendirdik eşim ile. En son regl dönemim 9-14 temmuzdu. Ovulasyon testi sipariş etmiştim bu ay dememek için. Dört gündür leke geliyor açık kahve sarı gibi de ya da açık kahve akıntım var. Hafif bel kasık ağrısı. Ovulasyon testi yaptım bugün böyle çıktı. Daha yumurtlamadımmı yani![]()
Bence bu yumurtlama değil ama yakındır yumurtlama
Merhaba, ölüsypn testini adetten 1 gün sonra kullanmaya başlayıp günlük t çizgisinde ki değişimi takip etmek gerek T çizgisi C den baskın olduğu gün yumurtlama günü ogün ve takip eden 5 günü çok iyi değerlendirmek lazım. Ay içinde ki ilk yumurtlama döneminden sonra adete 1 2 gün kala da böyle t belirgin çıkarsa 2 ihtimal var. İhtinal 1: Çok düşük de olsa aynı ay içinde 2. Yumurtlama gerçekleşiyor ihtimal 2: hamilesin.Kızlar 5 aylık evliyim. Evlenmeden önce çok düzenli regl olurdum her ayın 19u ama evlendikten sonra vücudum değişti kilo aldım ve pcos var. Bu ay hemen hemen her günü değerlendirdik eşim ile. En son regl dönemim 9-14 temmuzdu. Ovulasyon testi sipariş etmiştim bu ay dememek için. Dört gündür leke geliyor açık kahve sarı gibi de ya da açık kahve akıntım var. Hafif bel kasık ağrısı. Ovulasyon testi yaptım bugün böyle çıktı. Daha yumurtlamadımmı yani![]()
Hala regl olamadım 19 gün gecikti. Aynı gün farklı saatlerde ovülasyon testi yaptım bugün t c den daha koyu sanırım çok geç yumurtuyorum ya da 2. Kez. YumurtlayacağımMerhaba, ölüsypn testini adetten 1 gün sonra kullanmaya başlayıp günlük t çizgisinde ki değişimi takip etmek gerek T çizgisi C den baskın olduğu gün yumurtlama günü ogün ve takip eden 5 günü çok iyi değerlendirmek lazım. Ay içinde ki ilk yumurtlama döneminden sonra adete 1 2 gün kala da böyle t belirgin çıkarsa 2 ihtimal var. İhtinal 1: Çok düşük de olsa aynı ay içinde 2. Yumurtlama gerçekleşiyor ihtimal 2: hamilesin.![]()