Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi koyu çıkıyor bilgisi olan bakabilir mi🫶🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ygmurgokcem

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
425
89
13
Kızlar pcos var ama adet düzenli olmaya başladı🥲 yarın adet günüm testler koyu çıkıyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi🌸

Eklentiler

• 1000054342.webp
    1000054342.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
Teşekkür ederim canım ama sürekli böyle çıktığı için ,başkalarından da fikir alsam iyi olacak🌸😘
Gebelik yapmadan kimse net bisey diyemez cnm diyorum ya bnm gecen ay daha koyuydu negatif cikti birinin silikti pozitif ckti o yuzden gebelik yapmanı tavsiye ederim ztn yarin regl gunun

Gebelik yapmadan kimse net bisey diyemez cnm diyorum ya bnm gecen ay daha koyuydu negatif cikti birinin silikti pozitif ckti o yuzden gebelik yapmanı tavsiye ederim ztn yarin regl gunun
Teşekkür ederim çiçeğim🫶💖 burda deneyimleri dinlemek de güzel geliyor 😅 yapınca atacağım mutlaka birlikte güzel haberler alalım🌹

Teşekkür ederim çiçeğim🫶💖 burda deneyimleri dinlemek de güzel geliyor 😅 yapınca atacağım mutlaka birlikte güzel haberler alalım🌹
İnsallah cnm bnmde yarin regl gunum pcos fln yok ama sabah lekelenmem oldu devami gelmedi galiba regl ama ne gogus hassasiyetim var nede kasik agrim hayirlisi olsun Hakkimizda

Evet ablamın regl günü lekelenme oldu diğer gün test yaptı pozitifti genelde regl yaklastıgında yada regl günü lekelenme oluyo diye biliyorum
Ne bilim herkeste ya bir hafta once yada sonrasinda oldugu icin hic umudum yok insallah oyle olur ya allahim devami gelmezse bende yaparim

Merhabalar benim regl e 7 gün kala Ovilasyon pozitif erken gebelik testi negatif ti normal mi acaba

Eklentiler

• IMG_1237.webp
    IMG_1237.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 34
Back
X