Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göstermez canım ama pko var mı sende ? Yumurtlama hiç görünmüyor doktora göründün müMerhaba arkadaşlar ne zaman ovulasyon testi yapsam hiçbir zaman koyulaşmadı ama en koyu gün hamile kaldım kimyasal gebelikti ama hamile kalabildim.Bu durum yumurtanın kalitesizliğini gösterir mi ?Eki Görüntüle 3310158
Yumurtanın çatlamiyo olabilir mi acaba hiç bilmiyorum ki doktora git benceMerhaba arkadaşlar ne zaman ovulasyon testi yapsam hiçbir zaman koyulaşmadı ama en koyu gün hamile kaldım kimyasal gebelikti ama hamile kalabildim.Bu durum yumurtanın kalitesizliğini gösterir mi ?Eki Görüntüle 3310158
Amh değerinize bir baktırın derimMerhaba arkadaşlar ne zaman ovulasyon testi yapsam hiçbir zaman koyulaşmadı ama en koyu gün hamile kaldım kimyasal gebelikti ama hamile kalabildim.Bu durum yumurtanın kalitesizliğini gösterir mi ?Eki Görüntüle 3310158
Pko yok 28 günde bir adet oluyorum yumurta rezervim çok ama pko demedilerGöstermez canım ama pko var mı sende ? Yumurtlama hiç görünmüyor doktora göründün mü
14.günü oluyor genellikle ama asla kopkoyu değilHamile kaldığınızda reglin kaçıncı gününde yumurtlama görmüştünüz?
28 günde bir adet oluyorum baya düzenli.Yumurtlama belirtilerinin hepsi var hamilede kalıyorum ama kimyasal gebelikHer ay yumurtlama olmak zorunda değil diye okumuştum bir yerde. Adet düzensizliği vs var mı? Bir de ben hiç bu testlerden yapmadım hep yumurtlama akıntısı takibi yaptım uzayan şeffaf yumurtlama akıntısı var mı hiç?
Amh 3.29 mu neydi yaş 31 normalmiş.Sıvı alımına hiç dikkat etmeden yaptımAmh değerinize bir baktırın derim
Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz?
Aynı saatte yapılması önemli birde .
28 eylulde yumurtlamaya dair belirtiler yaşadın mı kasık agrisi olur akıntı olur ? En koyu o gün cikmis ve sonrasinda hep silik devam etmis çünkü. Benimde seninkine benzerdi bi tık daha koyuydu diyebilirim. Ben belki testin markasiyla alakalidir diye düşündüm seninkide laboquick anladigim kadariylaMerhaba arkadaşlar ne zaman ovulasyon testi yapsam hiçbir zaman koyulaşmadı ama en koyu gün hamile kaldım kimyasal gebelikti ama hamile kalabildim.Bu durum yumurtanın kalitesizliğini gösterir mi ?Eki Görüntüle 3310158
Yumurtlamada libidom artıyor ,regli gibi ağrı oluyor,akıntı fazlalaşıyor,tatlı yiyorum sürekli.Herşeyi yaşıyorum 5 kez hamile kaldım zaten hepsi kimyasal gebelikti28 eylulde yumurtlamaya dair belirtiler yaşadın mı kasık agrisi olur akıntı olur ? En koyu o gün cikmis ve sonrasinda hep silik devam etmis çünkü. Benimde seninkine benzerdi bi tık daha koyuydu diyebilirim. Ben belki testin markasiyla alakalidir diye düşündüm seninkide laboquick anladigim kadariyla
28 eylulde oldu mu bunlar ? Olduysa o gün yumurtlama olmus demektirYumurtlamada libidom artıyor ,regli gibi ağrı oluyor,akıntı fazlalaşıyor,tatlı yiyorum sürekli.Herşeyi yaşıyorum 5 kez hamile kaldım zaten hepsi kimyasal gebelikti
Testi aynı saatte ve testten önce 2 saat sivi alımını durdurmuş olmanız gerek. Öğleden sonra 2 de yapacaksanız 12 den itibaren corba dahil sivi gıda girişi olmamalı. En uygun saat aralığı öğlen 1 aksam üzeri 5 6 saat dilimi arasındadır. Hic koyuluk gormemenizin sebebi sivi alımına devam etmiş ve farklı saatlerde yapmanız olabilir.Amh 3.29 mu neydi yaş 31 normalmiş.Sıvı alımına hiç dikkat etmeden yaptım
Bir sonraki seferde adet bitiminden sonra düzenli yumurta takibi yaptırabilirsiniz ve doktor çatlatma iğnesi yazar yeterli büyüklüğe ulaşınca. Belki dışardan destek ile çatlayacak. Ve yumurta kalitesini arttıran takviyeler kullanabilirsiniz.14.günü oluyor genellikle ama asla kopkoyu değil
5 kez kimyasal gebelik varsa işinin ehli bi doktora gidip gerekli testlerin yapılması gerek. Hatta genetik test ve pıhtılaşma testi bile gerekebilir.Yumurtlamada libidom artıyor ,regli gibi ağrı oluyor,akıntı fazlalaşıyor,tatlı yiyorum sürekli.Herşeyi yaşıyorum 5 kez hamile kaldım zaten hepsi kimyasal gebelikti
Sıvı idrarınızı seyrelttiği için silik çıkmış olabilir 2 saat önceden sıvı alımına dikkat ederek deneyin birde kaçırmış olabilirsinizAmh 3.29 mu neydi yaş 31 normalmiş.Sıvı alımına hiç dikkat etmeden yaptım
Hiçbiri yok ne eşimde ne bende bütün testler yapıldı.Hatta tüp bebekte 5 embriyomuz 49-50 kromozomlu geldiTesti aynı saatte ve testten önce 2 saat sivi alımını durdurmuş olmanız gerek. Öğleden sonra 2 de yapacaksanız 12 den itibaren corba dahil sivi gıda girişi olmamalı. En uygun saat aralığı öğlen 1 aksam üzeri 5 6 saat dilimi arasındadır. Hic koyuluk gormemenizin sebebi sivi alımına devam etmiş ve farklı saatlerde yapmanız olabilir.
Testlerdeki koyuluk yumurtanın kalitesizligini gösteremez. Bazen her ay yumurta gelişmez bazı aylar 2 yumurta gelişebilir. Kimyasal gebeliğe gelince de ya yumurta uygun besi ile büyümemiş yada sagliksizdir veya yumurtayı dolleyen sperm sağlıksız olduğu için kimyasal olur. Veya rahim embriyo için yeterli kalınlıkta değildir sağlıklı şekilde tutunamaz.
4g/4g pıhtılaşmaya meyillik çıktı bir.Doktorlar ve tıp dünyası şaşkın5 kez kimyasal gebelik varsa işinin ehli bi doktora gidip gerekli testlerin yapılması gerek. Hatta genetik test ve pıhtılaşma testi bile gerekebilir.