Ovulasyon testi koyulaşmayanlar

Yumurtlamada libidom artıyor ,regli gibi ağrı oluyor,akıntı fazlalaşıyor,tatlı yiyorum sürekli.Herşeyi yaşıyorum 5 kez hamile kaldım zaten hepsi kimyasal gebelikti
Offf bes defa kimyasal gebelik. Bende iki defa gecirdim suan belirtilerim var ama kisa kosa erkenden yaptigim o testlere artik hevesim kalmadi ucincude kimyasal diye test yapamiyorum korkudan. Bunun catesi nedir yada neden oluyor siz hic arastirdinizmi acaba

Offf bes defa kimyasal gebelik. Bende iki defa gecirdim suan belirtilerim var ama kisa kosa erkenden yaptigim o testlere artik hevesim kalmadi ucincude kimyasal diye test yapamiyorum korkudan. Bunun catesi nedir yada neden oluyor siz hic arastirdinizmi acaba
Genetik diyor doktorlar.Genetik incelemli tüp bebek yaptırdık heps 49-50 kromozomlu am bizde hiçbirşey yok.Bende sadece pai 4G/4G pıhtılaşmaya meyillilik çıktı şimdi hep aspirin hem clexane başladı doktor böyle deniyorum bide.Sebebi pek yok aslında

4g/4g pıhtılaşmaya meyillik çıktı bir.Doktorlar ve tıp dünyası şaşkın
Ben onu söyleyecektim. Kanda pıhtılaşma olabilir. 5 gebelik var sonuçta hamile kalabiliyorsunuz yumurtlamada ve hamile kalmada sorun yok belli ki. Gen testi yaptırdınız mı?

Kızlar Banada bir baksın pik varmı bu testlerde anlamıyorum birde bütün testlerim vs herseyimin eşimle normal ikinci çocuk istiyoruz o yüzden takip etmeye çalışıyorum düzensizdir reglim ovulasyon önerildi takip edebilirsin kendin de diye sizce pik görmüş müyüm yoksa devam mı geçte yumurtlama oluyor bazen çünkü kızım geç döllenme olmuştu geç yumurtlamışım o zaman bilmiyordum tabi varsa pik testten anlamıyorum bi bakın lütfen

Eklentiler

• IMG_2149.webp
    IMG_2149.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 42
Ben onu söyleyecektim. Kanda pıhtılaşma olabilir. 5 gebelik var sonuçta hamile kalabiliyorsunuz yumurtlamada ve hamile kalmada sorun yok belli ki. Gen testi yaptırdınız mı?
Evet birşey çıkmadı 46 xx 46 xy daha detaylı varsa yaptırmadık

Kızlar Banada bir baksın pik varmı bu testlerde anlamıyorum birde bütün testlerim vs herseyimin eşimle normal ikinci çocuk istiyoruz o yüzden takip etmeye çalışıyorum düzensizdir reglim ovulasyon önerildi takip edebilirsin kendin de diye sizce pik görmüş müyüm yoksa devam mı geçte yumurtlama oluyor bazen çünkü kızım geç döllenme olmuştu geç yumurtlamışım o zaman bilmiyordum tabi varsa pik testten anlamıyorum bi bakın lütfen
Ben en koyu günü baz alıyorum sende öyle yap.En koyu gün hangisiyse o zaman yumurtlama var benim öyle.

Ben en koyu günü baz alıyorum sende öyle yap.En koyu gün hangisiyse o zaman yumurtlama var benim öyle.
Anladım bakalım o koyu gördüğüm zamanları değerlendirdim öncesini vs

Adet 7 de bitti 5 gün oldu bekliyorum düzensiz olduğum için belki yumurtlamam geç olur diye her ihtimale karşı yağıyorum testleri

Adet 7 de bitti 5 gün oldu bekliyorum düzensiz olduğum için belki yumurtlamam geç olur diye her ihtimale karşı yağıyorum testleri
Merhaba benimde ovülasyon testim dün biraz daha koyuydu diğer günlere göre ama çokta koyu değil c ve T eşit değildi öyle anlatayım bugün yaptım T çizgisi silikligi nerdeyse kaybolmus çok çok az kalmisti göğüs ağırısı ve dün gece de kasik ağrısı yaşadım acaba catlama mı oldu tam olgunlaşmadan

Olabilir tabii ki isterseniz biriki gün daha devam edin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 27
23 ve 24 ü baz alıp değerlendirmeliydin herkes farklı bünyeye sahip unutma

Kızlar banada bakar mısınız. 1 buçuk senedir bebek hasreti çekenlerdenim. Bu ayda umudumu kesmek üzereyken bugün testim koyu çıktı. Sizce pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_5709.webp
    IMG_5709.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 25
Back
X