ovulasyon testı kullananlar bana yardımcı olurmusunuz lutfennnn

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
ben testı yenı aldım ve bu sabah yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı bana bunu tamm olarak anlatırmısınız hıcbır bılgım yok anlamıyorum:(

aynı şeyi bende yaşadım, ilk kez bu ay kullandım iki gün üst üste aynı şeyi gördüm, anlamsız geldi bıraktım, koyu iki çizgi göremedim, üstelik doktorda muayne etti 2.gün(test yaptığım 2.gün), yumurtan hazır dedi ama çatladı mı çatlamadı mı söylemedi, ona da ayrı gıcık oldum, bilen biri bizi aydınlatırsa iyi olur bayanlar. :44:

zaten doktorlara bısey sormıyosun kı sanıyelık muayene edıolar delı oluyorummm

Mrb canlar ovu testi gebelik testi gibi degil biraz farkli silik ciktigi zaman negatif demek iki cizgide ayni koyulukta ciktigi zaman pozitif oluyor.......dongunuze göre adetten sonra yapmaya basliyoruz iki cizgiyi gorup calisma yapıyoruz cizgiler ne zaman siliklesmeye baslarsa test yapmayi birakiyoruz.....

Hee birde bi ark dr yumurtan hazir demis ama test silik cikmis ya yumurtan tam catlamaya hazir degildir yada testlerin icindede yazar en az iki saat bisey yiyip icmek yok wc ye gitmek yok eger boyle yapilirsa koyu çizgi yakalanir eger fazla sıvı alinirsa idrardaki lh daha az.gectigi icin silik cikar yumurtlama gununde

yani silik cıkıgında bişeyler yasamıcaz cıft cızgı cıktıgında calısmayamı baslıcaz:)

canlarım bnde bu ay yeni kulandım ama çok araştırdım silik çıktığı zmnda negatif oluyo siz yapmaya devam edin taki çift çizgiyi görün iki günkoyu çift çizgi çıkıyo bnm ki öyle oldu sonra bıraktım tek çizgi nadir çııyo zaten

yani bırakmyın çift çizgi çıkıncaya kadar yapmaya devam edin

Son düzenleme:
canim sen isini garantiye al adet bittikten sonra bin calis bi gun bos gec boylelikle her halukarda tutturmus olursun kiii hic bi sorun yoksa olur ins.... Ne kadar zamandır istiyorsun dr gidiomusun aklina takilan bisey varsa sor

canım ben yenı evlıyım 3 ay da bekarkende doktora gıdıodum duzensızlıkten esımın yası 30 oldugu ıcı ıstıoz dktorda hemen yapmalısın dedı hormon bozuklugu yuzunden ıkı aydr korunmuoz ama olmadıD:

artık calısmaya dvam edeyım bnde ama bız duzensız ılıskı yasıoduk ben yumurtlama gunumu bılebılmedıgım ıcın yenı duzene gırdı adetım ıns olurr cok yanlızım evde esım yokken kımsen yok yasadıgım sehırde:(

canim durumlarimiz benzio bende evlenmeden önce dr gidiyordum hatta dr m sen bi an önce evlen dedi bana:9: hormon bozuklugu adet duzensizligi vardi pko luyum ben canim iki yillik evliyim bir yildir bebek düşünüyoruz esimin yasi 31 benim ki 23 esim icin cok istiyorum birazda.... 9aydir tedavi görüyorum geçen ay asilama oldum ama olmadi...bende tum gun evde yalnizim kocanin yuzunu yatmadan yatmaya görüyorum

canim durumlarimiz benzio bende evlenmeden önce dr gidiyordum hatta dr m sen bi an önce evlen dedi bana:9: hormon bozuklugu adet duzensizligi vardi pko luyum ben canim iki yillik evliyim bir yildir bebek düşünüyoruz esimin yasi 31 benim ki 23 esim icin cok istiyorum birazda.... 9aydir tedavi görüyorum geçen ay asilama oldum ama olmadi...bende tum gun evde yalnizim kocanin yuzunu yatmadan yatmaya görüyorum

aynen bnde cok ıstyrm hayırlsı cnm yaaa ıns olur bızımdr

Kızlar ben ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım. İnternetten toplu bir şekilde ve oldukça uygun bir fiyata test aldım. Ki eczaneden tek tek almaya kalkarsanız pahalıya gelir. Testi adetim bittikten 2 gün sonra yapmaya başladım, ta ki çift çizgiyi görene dek... Testin net çıkmasını istiyorsanız 3-4 saat tuvalete çıkmamalısınız, fazla sıvı almamalısınız. Silik çıktığı günün ertesinden itibaren gün aşırı ilişki olmalı. Çift çizgi çıktığı gün de olmalı... Normalde yumurtlama günleriniz sürekli değişkenlik gösterdiği için yumurtlama gününü tespit etmeniz zor oluyor. Ama bu testlerle garantiye alıyorsunuz. Ha bir de sadece hamile kalıp kalamama stresi değil; hiç bir konuda stres yaşamamalısınız. Ben sınav dönemimde yumurtlama takip ettiğim halde hamile kalamamıştım mesela. Folik asite başlamadıysanız hemen başlayın bir de.

Canim duzenli iliski olucak demekki bnm anlayamadigim cift cizgide de yapcaz sonra bidaha test olcakmi folik asit derken onu anlamadim kusura bakma hicbiseyden bilgim yok haftaya doktora gidicem napayim ben

Kızlar ben ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım. İnternetten toplu bir şekilde ve oldukça uygun bir fiyata test aldım. Ki eczaneden tek tek almaya kalkarsanız pahalıya gelir. Testi adetim bittikten 2 gün sonra yapmaya başladım, ta ki çift çizgiyi görene dek... Testin net çıkmasını istiyorsanız 3-4 saat tuvalete çıkmamalısınız, fazla sıvı almamalısınız. Silik çıktığı günün ertesinden itibaren gün aşırı ilişki olmalı. Çift çizgi çıktığı gün de olmalı... Normalde yumurtlama günleriniz sürekli değişkenlik gösterdiği için yumurtlama gününü tespit etmeniz zor oluyor. Ama bu testlerle garantiye alıyorsunuz. Ha bir de sadece hamile kalıp kalamama stresi değil; hiç bir konuda stres yaşamamalısınız. Ben sınav dönemimde yumurtlama takip ettiğim halde hamile kalamamıştım mesela. Folik asite başlamadıysanız hemen başlayın bir de.

haklısın ...dğru dediklerin ben kullanmadım henüz çünkü pkoluyum ve kiloluyum 10 15 kilo verdikten sonra bende başlayacağım ovul testine ...stres herseyin nedeni o zaten ....sıkıntı yapmayın takıntı yapmayın olmuyor diye sakın ...bildiğim kadarıyla reglolduğunuz 1. günüden itibaren ayın ve 10. günügenelde yumurtlama oluyor ama testi yapmayı ihmal etmeyin ...

ilk zamanlar ben de hic bisey bilmiyordum bu konuda arastira arastira ogrendim iliskuden sonra koşa kosa dusa gidiodum falan oysa yatmam gerekiomus yumurtlama gunu neyin bilmiyordum

aynen bende bilmiyordum yatmıyordum hemen kalkıyordum ama yanlış en az 15 dk yatmak gerekli ayakları dikmek şart değil ...önemli oln kalkmamamkmış ...

Canim duzenli iliski olucak demekki bnm anlayamadigim cift cizgide de yapcaz sonra bidaha test olcakmi folik asit derken onu anlamadim kusura bakma hicbiseyden bilgim yok haftaya doktora gidicem napayim ben

Çift çizgiyi gördükten sonra bir daha test yapmaya gerek yok. Yumurtlama gerçekleştiği için test zaten silikleşmeye başlar... Ben hamileliğe karar verir vermez günde yarım folbiol(folik asit) kullanmaya başladım. Tabi yarım kullanılması doktorumun bana tavsiyesiydi. Gebelik düşünüyorsan öncesinde muhakkak doktora git ve kontrollerini yaptır canım

Back
X