Ovulasyon testi kullananlar varmı?

Ben12345

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
30
3
86
Arkadaşlar Ovulasyon testi aldım beş tane ama bir kaç gündür denedim tek çizgi çıktı dün ilk defa iki çizgi çıktı biri tam kırmızı değildi ve bugün de denedim bugün sadece tek çizgi çıktı anlamdım nedenini ve üzüldüm hayalkirikligi yaşadım bugün tek çizgi görünce

Nedeni sizce nedir dün iki çizgi çıkınca biri tam belirgin olmasa da bugun icin cok umutlanmistim ama bugün tek çizgi çıktı

Kimse yokmu

Nedeni sizce nedir dün iki çizgi çıkınca biri tam belirgin olmasa da bugun icin cok umutlanmistim ama bugün tek çizgi çıktı

Kimse yokmu

Dün çift çizgi çıkınca birisi tam kırmızı değildi ben bugün çok belirgin okur demiştim ama tek çıktı bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Dün çift çizgi çıkınca birisi tam kırmızı değildi ben bugün çok belirgin okur demiştim ama tek çıktı bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Ovulasyon testi gerçekten doğru sonuç veriyor mu kullanıp bilgisi olanlar varmı?cevap verirseniz daha rahat karar vereceğim.

istikrarlı kullandığın sürece sonuç veriyor canım. yumurtlama zamanına yakın zamanlarda yani tahmin ettiğin zamanlarda yapmaya başlamalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…