Ovulasyon testi kullananlar

Maviesra

Canım oğlum 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.309
6.402
148
Selam arkadaşlar regl 2 günüm ve bugün ebru ceylan 'dan ovulasyon testi sipariş verdim sizler neler kullanıyorsunuz kaçıncı denemede gebelik elde ettiniz. Birde regl bitimi hemen baslasammi afetlerim düzensiz ve yumurtlama günümü kaçırıyorum

Selam arkadaşlar regl 2 günüm ve bugün ebru ceylan 'dan ovulasyon testi sipariş verdim sizler neler kullanıyorsunuz kaçıncı denemede gebelik elde ettiniz. Birde regl bitimi hemen baslasammi afetlerim düzensiz ve yumurtlama günümü kaçırıyorum
Regl bittikten temizlendikten 2 gun sonra yapmaya başla. Bnde ovülasyonla takip ediyorum

Bende ilk kez kullandım adetten kaç gün sora tam bilemiyorum 10 gün kadar kullandım hamile kalmıştım

Sende veya Esin de varmi problem doktora gittimi canım

Sen ne kadardır deniyordun çocuk canim maskat çok güzel 😍
Şu an için bildiğimiz bir problem yok. Sadece ben covid geçirdim ondan sonra demir ve d vitamini eksikliği oldu onları takviye ediyorum şu an

Şu an için bildiğimiz bir problem yok. Sadece ben covid geçirdim ondan sonra demir ve d vitamini eksikliği oldu onları takviye ediyorum şu an
Eşimle bende covid geçirmiştik maalesef belki oda engelliyor hayırlısı bakalim ramazan ayı bol dualar ediyorum rabbim kabul eylesin isteyen herkese nasip eylesin

Merhaba ben de ebru hanımdan aldım geçen ay gebelik olmadı bu ay deniceztekrar kısmetse. Regli bitimimden 5 gün sonra başlanıyor. Benm regli başlangıcından 13.gün çatlama oldu geçen ay

Merhaba ben de ebru hanımdan aldım geçen ay gebelik olmadı bu ay deniceztekrar kısmetse. Regli bitimimden 5 gün sonra başlanıyor. Benm regli başlangıcından 13.gün çatlama oldu geçen ay
Benimde pazartesi elime ulasicak ve adet bitimi hemen başlayayım diyorum. Ne zamandır deniyorsun sende veya eşinde problem varmı canim

Merhaba bende ebru hanımdan ovulasyon aldım ilk ay olmadı bu ay da deniyorum hatta görselini birakiyim size bence dün yumurtlama oldu bende değerlendirdim inşallah güzel sonuçlar alırız .sizde bi bakin olmuşmu yumurtlama

Eklentiler

• IMG_20210419_160206.webp
    IMG_20210419_160206.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG_20210419_154434.webp
    IMG_20210419_154434.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba bende ebru hanımdan ovulasyon aldım ilk ay olmadı bu ay da deniyorum hatta görselini birakiyim size bence dün yumurtlama oldu bende değerlendirdim inşallah güzel sonuçlar alırız .sizde bi bakin olmuşmu yumurtlama
Yumurtlama ve çatlama gözüküyor 😍 inşallah güzel sonuçlar alırız. Geçen ay yumurtlama olmadimi yoksa gebeliğimi bahsettiniz. Bende dün başladım bakalim 🙏

Yumurtlama ve çatlama gözüküyor 😍 inşallah güzel sonuçlar alırız. Geçen ay yumurtlama olmadimi yoksa gebeliğimi bahsettiniz. Bende dün başladım bakalim 🙏
Geçen ay gebelik olmadı malesef yumurtlama 14.gunde gördüm çatlatma iğnesi vuruldum ama ilişkiyi güzel degerlendiremedik . İnşallah bu ay olur.

Back
X