ovulasyon testi kullananlar

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
133
arkadaşlar benim yaptığım teste bi bakıp yorumlar mısınız.testte çift çizgi çıktı sonra eşimin idrarıyla denedik ondada silikte olsa çift çizgi çıktı.acaba test bozuk mu?ilki benim diğer silik olan eşimin idrarıyla.
IMG_20150916_194555.webp
IMG_20150916_194612.webp

kızlar hiç mi kullanan yok ben ilk defa denedim.bilgisi olan paylaşsın lütfen bakıp geçmeyin.

Canim ben ben iki aydir kullaniyorum. Ama eger pcos isen guvenme cunku pcos olanlarda lh her zaman daha yuksektir bu sebeple de gebelde cifr cizgi hep vardir. Ama sunubsoyleyeyim.gervek yumurtlama zamaninda o iki.cizgide kopkoyu oluyor.

Canim ben ben iki aydir kullaniyorum. Ama eger pcos isen guvenme cunku pcos olanlarda lh her zaman daha yuksektir bu sebeple de gebelde cifr cizgi hep vardir. Ama sunubsoyleyeyim.gervek yumurtlama zamaninda o iki.cizgide kopkoyu oluyor.
çook teşekkür ederim canım akşamdan beri pc başında bekledim cevap yazan olmadı.çok sağol.benim merak ettiğim eşimin idrarında da çift çizgi çıkınca acaba test mi bozuk dedim.

kızlar selam ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum aletimin 11. gunu yapmaya başladım normalde 30 günde bir düzenli adet görürüm ancak geçen ay 10 gun gecikti bu ayda ovulasyon kiti aldım şu an 18. gün şimdiye kadar hep belli belirsiz çıkıyordu bugün biraz daha belirgin ama köyü değil sizce bu test pozitif mi yardimmmm
1445000754383-32004285.webp

Ovülasyon gününe çok yakınsın bugün yarın ovülasyon olucak sana tavsiyem bu akşam ve sonraki günlerde ilişkiye girmende fayda var.Sağlıcakla kalın.

Kızlar ovulasyon testi kullanıyorum dün aynı renkte olmasa da her zamankinden köyü renkteydi 3 gündür kasık sancısıçekiyorum bugün de ateşin sabah 37.2 diakşam 36.9 bu ne demek yorumlarsanizsevinirim Teşekkürler

Hanımlar ben Bornovada birkaç eczaneye sordum yok dediler ovülasyon testini, bir yerde buldum markasını hatırlamıyorum 5lisi 55 tl idi. Sorum şu, hangi markayı önerirsiniz? İnternetten alan oldumu?

Hanımlar ben Bornovada birkaç eczaneye sordum yok dediler ovülasyon testini, bir yerde buldum markasını hatırlamıyorum 5lisi 55 tl idi. Sorum şu, hangi markayı önerirsiniz? İnternetten alan oldumu?
Ben internetten aldım laboquick markası 30+5 tane de gebelik testi 30 lira eczaneler ok pahalı

Ben internetten aldım laboquick markası 30+5 tane de gebelik testi 30 lira eczaneler ok pahalı
Çok teşekkür ederim.. İnternetten almaya cesaret edememiştim, eğer biliyorsanız hangi siteden aldınız acaba, tabi size zahmet olmazsa.. :oops:

laboquick markası gitti gidiyordan aldım bende fiyatı bayağı hesaplı.22 tl aldım

Back
X