Ovülasyon Testi Kullanımı ve Cinsiyet Belirleme Hk.

emcaba

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
9
0
16
İstanbul
Merhaba,

Yeni üyeyim ve çok güzel bir paylaşım sitesi. 31,5 yaşındayım. 5 yıllık evliyim, hep korunduk. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin eşim ve bana İnşallah ama kız çocuklarını çok seviyorum. Ovülasyon testi ile kız çocuk olma olasılığını nasıl ayarlayabilirim? Bu testi hiç kullanmadım, almayı düşünüyorum. Reglim bittiği zaman 25 gün sayar ilk olacağım günü takvimde hep not alırım (26. gün olurum gibi). Ama çoğu zaman 3-5 gün gibi gecikir. Bir de erkek de ki X olan kız spermlerinin çok sayıda olması için erkeğin ne yemesi lazım? Bilenler varsa fikir verirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Merhaba,

Yeni üyeyim ve çok güzel bir paylaşım sitesi. 31,5 yaşındayım. 5 yıllık evliyim, hep korunduk. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin eşim ve bana İnşallah ama kız çocuklarını çok seviyorum. Ovülasyon testi ile kız çocuk olma olasılığını nasıl ayarlayabilirim? Bu testi hiç kullanmadım, almayı düşünüyorum. Reglim bittiği zaman 25 gün sayar ilk olacağım günü takvimde hep not alırım (26. gün olurum gibi). Ama çoğu zaman 3-5 gün gibi gecikir. Bir de erkek de ki X olan kız spermlerinin çok sayıda olması için erkeğin ne yemesi lazım? Bilenler varsa fikir verirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

kimsenin bir fikri yok galiba.... ben ovulasyon testi kullanmayı planlıyorum canım.

Merhaba,

Duyduğuma göre tam yumurtlama gününde ilişkiye girilirse erkek olma ihtimali yüksekmiş.Çünkü Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı hareket ediyormuş.
Denk getirmek biraz zor olabilir ama ovülasyon testi pozitif olduğunda ilişkiye girin.Biliyorsunuz test pozitif olduktan sonra 2 gün içinde yumurtlama gerçekleşiyor.
Hatta test koyulaşmaya başladığında girin.Sonra bırakın.
Ben tam yumurtlama günümde ilişkiye girdim ve bebek erkek.Rastlantı da olabilir ama denemeye değer.

ben ilk kıızm dogduktan sonra ikinci bebekten itibaren bir kız bir erkek olsun die her yolu denedim ovolasyon testi ilişki günü ayarlama aklına gelecek her yöntem şuan 4. kıza hamileyim olmadı yani...zaman bana şunu ögretti hiç bir şey deil rabbim diliyor ve o karar veriyor....keşke isteme yöntemini bilseydim ama şuda bir gerçek her bir kızımı 10 erkege degişmem tabiri var ya o nu çok açık yüreklilikle söylerim ama farklı cinsiyet tadını almayı isterdim..nasipten öte gidilmiyor....kafanızı hiç karıştırmayın bir şeyide çok istemeyin...tecrübelerim bu yönde

Back
X