Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben pozitifi gordugum gunun gecesi ile ertesi gunun gecesini degerlendirebildim yeterli mi acaba :/Pozitiften sonraki 2 gun canm
Yeterli tutcagi varsa tutarYa ben pozitifi gordugum gunun gecesi ile ertesi gunun gecesini degerlendirebildim yeterli mi acaba :/
INSAALLAH ALLAHim bize de bu mucizeyi tattirsinYeterli tutcagi varsa tutar
Pozitifi 26. Günde gördüm. 22, 24, 26, 27. Günleri degerlendirdikPozitifi görmeden önceki gün ve o gün
İyi zamanlama olmuşPozitifi 26. Günde gördüm. 22, 24, 26, 27. Günleri degerlendirdik
InsaALLAH ALLAHim yaİyi zamanlama olmuş
Güzel haberi alırsın inşallah bu ay
Pzt falan test yap belki çıkar. Üzerinden 14 15 gün geçmiş olacakInsaALLAH ALLAHim yabu ay rahim ici film de cektirdim İNSAALLAH mucizem hayirlisi ile gelir
cok sagol canim benim
Canim daha yumurtlamam yeni oldu. 6 nisanda ovu testinde pozitifi gordum. 14 gun sonra 20 21 nisan gibi bat tarihim olmus oluyoPzt falan test yap belki çıkar. Üzerinden 14 15 gün geçmiş olacak
Pardon ben 26 sında pozitifi gördün sandım 26.gün olduğunu şuan farkettim :)Canim daha yumurtlamam yeni oldu. 6 nisanda ovu testinde pozitifi gordum. 14 gun sonra 20 21 nisan gibi bat tarihim olmus oluyo
Hamilr kaldiniz mi pekki :)Testin pik yaptığı zamanı değerlendirdik
Bu ay gec yumurtlama oldu malesef neden bilmiyorum :/Pardon ben 26 sında pozitifi gördün sandım 26.gün olduğunu şuan farkettim :)