- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Gebelik olabilir yada pko iseniz böyle çıkarKızlar merhaba ovü testlerimi ekliyorum. Bi de bugün 24.günü akşamı yani az önce yaptığımı iletiyorum yorumlar mısınız tekrar mı yumurtluyorum ya kafayı yiycem 4gündür geçmeyen bıçak saplanır gibi kasık ağrım var yardım edin lütfen
Hayır yapmadım canım adetime 8gün var daha. Bide 22.gün yumurtladysam eğer çok erken olmaz mı gebelik testi?Hamilelik testi yaptınız mı genellikle hamile olanlar da böyle oluyormuş inşallah hamilesinizdir
Ya doktorum pko sendromu yok sende dedi adetlerin düzenli, kıllanman yok zayıfsın dediGebelik olabilir yada pko iseniz böyle çıkar
Gebelik nasıl olacak ki 4gün önce yumurtladysam anlamadım hiçbişey canım yaGebelik olabilir yada pko iseniz böyle çıkar
Sadece onlara bakarak tanı konulmaz ama amh değeri fsh ve lh arasındaki orana bakarak olur inşallah yoktur tabi gebelik sebepli olur inşallahYa doktorum pko sendromu yok sende dedi adetlerin düzenli, kıllanman yok zayıfsın dedi
İkinci yumurta olabilir o halde dokuz gün içinde ikinci sağlıklı yumurtlama görülebildiğini okudumGebelik nasıl olacak ki 4gün önce yumurtladysam anlamadım hiçbişey canım ya
Canım daha önce hiç yapmadım 22.gün yaptım ilk ama öncesinde çatlamadı hiç sanırım çünkü 21.gün progestron değerim 0.53tüadet bitiminden sonra yaptıklariniz nasildi daha once pik oldumu olduysa bu gebelik isareti olabilir ben adetime 10 gun kala ogrendim hamileligimi cunku erken yumurtlama gördüm sonrada hep böyle koyuydu ovulasyon
İnşallah canımSadece onlara bakarak tanı konulmaz ama amh değeri fsh ve lh arasındaki orana bakarak olur inşallah yoktur tabi gebelik sebepli olur inşallah
Valla canım aynı durumdayız benimde kafam karışıkKızlar merhaba ovü testlerimi ekliyorum. Bi de bugün 24.günü akşamı yani az önce yaptığımı iletiyorum yorumlar mısınız tekrar mı yumurtluyorum ya kafayı yiycem 4gündür geçmeyen bıçak saplanır gibi kasık ağrım var yardım edin lütfen
Adet tarihin ne canım ne zaman hastalanacaksınValla canım aynı durumdayız benimde kafam karışık
Daha çok var canım 15.08de olcam 12 gün varAdet tarihin ne canım ne zaman hastalanacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?