ovulasyon testi markası

papatis

kuzum,eşim ve ben....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.492
244
103
35
arkadaşlar merhaba

4 aydır denememıze ragmen maalesef hala gebelık olmadı. bu ay batım 26 mayıs. eger kırmızılar yıne gelirse ovulasyon testi alıcam birde öyle deneyecegım. internnetten arastırdım. cok farklı markalar var. bu testlerde markaların öenemi varmı? kullanıp hamıle kalan arkadaşlar hangi markayı tavsiye ediyorlar?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben ovulaysn kullandm interntten spars verdm ama o gelmeden eczaneden aldm netten geleni kullanmadm bile
Eczaneden 5 li galenik marka aldım tavsiye ederim

Ben ovulaysn kullandm interntten spars verdm ama o gelmeden eczaneden aldm netten geleni kullanmadm bile
Eczaneden 5 li galenik marka aldım tavsiye ederim

teşekkür ederim canım cevabın için. beki 5 lisin ne kadara aldın? birde 5 adet yeterli geldimi cunku bıldıgım kadarıyla adetin 8. günü falan başlanıyormus.

teşekkür ederim canım cevabın için. beki 5 lisin ne kadara aldın? birde 5 adet yeterli geldimi cunku bıldıgım kadarıyla adetin 8. günü falan başlanıyormus.

Canm.acikcasi.internttkler braz adi ama eczaneden aldigim 5 liyi 25 e aldim 12.gun başladım yetti bana snra netten aldıgmi yapdm hc anlaslmdi begenmedm açıkçası
8 erken ya 10.gn falan norml ben 12.gn başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…