Ovülasyon testi nasıl yapılır

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
24
kızlar merhaba genelde uygulamadan takip ederim ama yeni evliyim 2 ay denedik olmadı 3. Ayımızdayız yumurtalama döneminde genellikle kasıklarım ağrır ve ağrımaya başladı bugün uygulamaya göre son günüm burda bi kaç arkadaş uygulamaların yanlış olduğunu ovülasyon testi yapmamı söyledi net çift çizgi çıkması mı gerekiyor yaparken nelere dikkat etmeliyim bilgilendiriseniz seviniirim

kızlar merhaba genelde uygulamadan takip ederim ama yeni evliyim 2 ay denedik olmadı 3. Ayımızdayız yumurtalama döneminde genellikle kasıklarım ağrır ve ağrımaya başladı bugün uygulamaya göre son günüm burda bi kaç arkadaş uygulamaların yanlış olduğunu ovülasyon testi yapmamı söyledi net çift çizgi çıkması mı gerekiyor yaparken nelere dikkat etmeliyim bilgilendiriseniz seviniirim
Uygulamalar evet yanlış bende 5 aydır uygulamaya bakıyordum ama yanlış yapmışım ovülasyon ne zaman yumurtladığını net gösteriyor mesela ben bugün çift çizgi gördüm ama uygulamaya göre daha 3 gün var yumurtlamama ovülasyon yaparsan düzenli tam tarihi öğrenirsin. Adetin bittikten hemen sonra yapmaya başladı çift çizgi görene kadar devam et çift çizgi görünce o gün ve diğer gün ilişkiye gir

Back