Ovulasyon testi neden böyle ?

aks2304

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
162
81
28
Kızlar merhaba anca vakit bulabildim dün yaptığım testlerde renkler hep dağıldı en çok dağılanın altındakide baya dağılmıştı ama yayılmış bu gün öyle bir sorun olmadı son yaptığım testte.damlalıkla da her gün eşit damlatıyorum 3,5 damla civarı hepsi aynı.pko hastasıyım aynı zamanda da insülin direncim var beş gündür ilaç kullanıyorum insülin için.adet tarihimin hangi gün olduğu belirsiz pko yüzünden ama dünden beri ara ara sağ kasığımda batma oluyor çok sızı gibi onun dışında da pek bir şey yok midem de kazınıyor iki gündür ne yesem ki yediklerime dikkat ediyorum insülinden dolayı.testi böyle olan oldu mu hiç 😔

Eklentiler

• IMG_20200727_000830.webp
    IMG_20200727_000830.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 73
Yani 50 tane de 1 tane 3 5 tane bozuk çıkabilir belki diğerleri hep aynı bir de ilk yaptığumda bir saat sonraya kadar böyle bir görüntü yoktu.doğru sonucu alıyorum bir kaç gündür.dağılan aynı gün 2.yaptığım test bilemedimki bende işte bir sormak istedim başına gelen var mı diye 😊🌼

Canım idrarı fazla damlatmış olabilirmisin birde 24/25 arası çatlamış görünüyor

Canım idrarı fazla damlatmış olabilirmisin birde 24/25 arası çatlamış görünüyor
Yani sanmıyorum fazla damlattığımı hepsine nizami bir şekilde üç buçuk damla damlatıyorum 🙊🙊ama belki test farklıdır diğerlerindennfazla gelmiş de olabilir 3.5 damla bilemedimki🙊🥰

Kızlar merhaba anca vakit bulabildim dün yaptığım testlerde renkler hep dağıldı en çok dağılanın altındakide baya dağılmıştı ama yayılmış bu gün öyle bir sorun olmadı son yaptığım testte.damlalıkla da her gün eşit damlatıyorum 3,5 damla civarı hepsi aynı.pko hastasıyım aynı zamanda da insülin direncim var beş gündür ilaç kullanıyorum insülin için.adet tarihimin hangi gün olduğu belirsiz pko yüzünden ama dünden beri ara ara sağ kasığımda batma oluyor çok sızı gibi onun dışında da pek bir şey yok midem de kazınıyor iki gündür ne yesem ki yediklerime dikkat ediyorum insülinden dolayı.testi böyle olan oldu mu hiç 😔

Canım bende polistik over hastasıyım üzülerek söylüyorum kı biz ovulasyon yapmamalıyız cunku degerlerimiz yuksek cıkıyor ıdratda hep dogru pik yakalayamıyoruz ve sürekli pozıtıfi görüyoruz

canım günaydın devamlı pik olmuyor adetimdennsonra yaptıklarık bomboştu hep sadece c cizgisi vardı hormon değerlerimin hepsi normal çıkmıştı benim daha yeni yaptırdım son hastalığımda.hep aynı çıksa hepsi kırmızı olmaz mı ötekiler hep silik veya çok az kırmızılaşmış resimde bak pikten sonra silikleşmeye başladı benim hep.benim düşüncem bana göre bizim daha sık yapmamız lazım ovulasyonu çünkü adet tarihlerimiz belirsiz en azından böyle iyi kötü bir şans elde etmiş oluyoruz.bunu da kullanmazsak bırakalım yani mesela son adetimden bu yana takvime göre benim yumurtlamama iki gün var ama testte farklı çıktı mesela.pko lu olanlar için de ovulasyon testi var onlardan kullansan

merhaba. benim de insülin direncim var aylarca ovulasyon testi yaptım ve bir türlü çatlatamadım o yumurtayı. bu yüzden insülin direnci mi bağlamalıyım bilmiyorum. ama ovulasyon testine güvenerek geçirdiğimiz o aylardan hiçbir sonuç alamadım. direnç için verilen glifor matofin gibi ilaçların yan etkisi pcoyu etkisiz hale getirip yumurtalama olmasını sağlamakmış. düzenli kullanın inşallah etkisini görürsünüz :) bir de test bozuk diye düşünüyorum ben de bir yerde okumuştum

Merhaba ama bu durum bizim pko olmamızla alakalı yumurta çatlamama sebebi test değil sendromumuz malesef😔ama bir umut deniyorum işte her şey rabbimden.benim insülin direncim çok yüksek çıktı malesef şeker de sınırda diaformin 1000 mg başladı bana doktorum ilk hafta yarım sonra tam olarak devam edeceğim bunun yanı sıra hareket ve yediklerime dikkat ediyorum.hareketi de salıyorum gerçi ama pko ya en iyi gelen şey hareket ve spor anladığım kadarı ile.inşallah sizin de düzene girer güzel haberlerimizi alırız 🤗

Merhaba ama bu durum bizim pko olmamızla alakalı yumurta çatlamama sebebi test değil sendromumuz malesef😔ama bir umut deniyorum işte her şey rabbimden.benim insülin direncim çok yüksek çıktı malesef şeker de sınırda diaformin 1000 mg başladı bana doktorum ilk hafta yarım sonra tam olarak devam edeceğim bunun yanı sıra hareket ve yediklerime dikkat ediyorum.hareketi de salıyorum gerçi ama pko ya en iyi gelen şey hareket ve spor anladığım kadarı ile.inşallah sizin de düzene girer güzel haberlerimizi alırız 🤗

amiin sebepsiz değildir inşallah bekleyişlerimiz. :KK43: ben de 1000 mg glifor kullanıyorum. kilom da var ama içtiğim hormon ilaçalrı da iştahımı açıyor daha çok. kısır döngüdeyim resmen :(

ya sorma bir buçk aydır aç geziyorum resmen verebildiğim en fazla 2 kg falan bakalım ilaçla değişecek mi biraz 😔 inşallah hayırlısı olur hakkımızda🙏🌼

hamileymişim ondan dağılmış sanırım 🤭

Back
X