Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi az önce yine ovulasyon yaptım üstteki dun aksam alttaki 2 dk onceHamile olabilme ihtimalin var hcg testi yap
Gebelik testi ilk idrar şart değil dimi yapsam hemen çıkar sanirim gecikmem var zatenHamile olabilme ihtimalin var hcg testi yap
Gebelik testi ilk idrar şart değil dimi yapsam hemen çıkar sanirim gecikmem var zaten
Iki tane test yaptim farklı markalarin sanırım hamileyim kan vermeye gidiyorum insallah dogrudur testlerÇıkar çıkar. Hamile olma ihtimaliniz çok yüksek.
Iki tane test yaptim farklı markalarin sanırım hamileyim kan vermeye gidiyorum insallah dogrudur testler
Iki tane test yaptim farklı markalarin sanırım hamileyim kan vermeye gidiyorum insallah dogrudur testler
Kimyasal değildir dimi ondan korkuyorumHadi hayırlısı olsun. :)
Ayy çok teşekkür ederim heyecandan ölücem insallah hayırlı sonuçlar alirimBenim de aynı şekilde ovulasyon testi pozitifti 2 gün geçikmiştim salı gebelik testi silik çıktı kan verdim pozitif.Degeriniz kaç çıktı yazar mısınız ?sonuc çıkınca.Hayirli olsun bu arada
Kimyasal değildir dimi ondan korkuyorum
Pazartesi doktora gidicem tekrar simdi kan vericem sadeceYok değildir çizgi gitgide silikleşirdi. Birkaç gün beta takibi yaparsınız anlaşılır. :)
Hayırlı olsun, ne gibi belirtiler vardıPazartesi doktora gidicem tekrar simdi kan vericem sadece
Belirtim hiç yoktu sadece geciktim akintim bile yokHayırlı olsun, ne gibi belirtiler vardı
644 çıktı değerimBenim de aynı şekilde ovulasyon testi pozitifti 2 gün geçikmiştim salı gebelik testi silik çıktı kan verdim pozitif.Degeriniz kaç çıktı yazar mısınız ?sonuc çıkınca.Hayirli olsun bu arada
Canım Hayrlı olsun senin adına çok sevindim644 çıktı değerim
Cok teşekkür ederim hala şoktayım insallah değerlerim düzenli yükselirCanım Hayrlı olsun senin adına çok sevindim