Ovulasyon testi negatif

eppursi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
128
25
13
25
Önceden laboquick ovulasyon testi kullanıyordum ve ovulasyon günlerinde pik oluyordu bu sefer innovita marka aldım ancak yumurtlama günüm gelip geçmesine rağmen ikinci çizgiyi hiç koyu göremedim. Geçen ay 2 defa yumurtlama yaşadım gibi bir şey oldu bu ay yumurtlama olmuyor mu acaba?

Önceden laboquick ovulasyon testi kullanıyordum ve ovulasyon günlerinde pik oluyordu bu sefer innovita marka aldım ancak yumurtlama günüm gelip geçmesine rağmen ikinci çizgiyi hiç koyu göremedim. Geçen ay 2 defa yumurtlama yaşadım gibi bir şey oldu bu ay yumurtlama olmuyor mu acaba?
Aşkım her ay yumurtlama olacak die birşey yok geçen ay 2 kere yumurtlama olduğu için bu ay yumurtlaman olmamış bir ay olur bir ay olmaz 2 ay olur 2 ay olmaz bu herkes de farklılık gösterir

ben innovitayı 2 ay kullandım hep silik çıktı kesinlikle laboquick cok daha saglıklı

Back
X