Ovulasyon testi okumayı bilenler yardım edebilir mi pcos hastasıyım ve bir düşük yaptım 4 yıldır evliyim

Tugbaern

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
15
1
1
21
17424823293614723835926399541987.webp

17.gün yumurtlama gibi kürüdüğü için anlaşılmıyor ama ilk yaptığınızda aynı koyuluktalarsa yumurtlamadır

Adetim düzensiz laboquik marka evet
Duzensiz adetle gebe kalmak cok zor. Ben kalamamistim. Doktora gidip tedaviye baslasaniz daha iyi olur.
Testi yapmaya devam edin belki yakın zamanda pik görürsünüz. Adet dongunuzun suresine gore ortalama hesaplayin. Örn: 35 gunde bir goruyorsaniz 21. Gunu civarları pik olur

Canım yapmaya devam et az kalmış gibi gözüküyor. Bir iki günden yumurtlama olur diye düşünüyorum son paylaştigina bakarak. T ve c çizgisinin aynı koyulukta olması lazım ya da T çizgisi c den koyu olması lazım. Sıvı alımına ve saatlerine falan dikkat ederek yap.. bide akintilarini takip ederek ilerleyebilirsin Yumurtlama döneminde yapışkan uzayan şeffaf akıntı olur. Akıntılar biterse de yumurtlama çatlama olmuş oluyor.

Son düzenleme:
Canım yapmaya devam et az kalmış gibi gözüküyor. Bir iki günden yumurtlama olur diye düşünüyorum son paylaştigina bakarak. T ve c çizgisinin aynı koyulukta olması lazım ya da T çizgisi c den koyu olması lazım. Sıvı alımına ve saatlerine falan dikkat ederek yap.. bide akintilarini takip ederek ilerleyebilirsin Yumurtlama döneminde yapışkan uzayan şeffaf akıntı olur. Akıntılar biterse de yumurtlama çatlama olmuş oluyor.
Çok teşekkür ederim sağolun ♥️

Kilo vermekte zorlanıyorum 4 yıl olucak insanlarda sürekli bayramdan cocuk varmı diye sorunca psikolojik olarak çok zor pcos hormon bozukluğu hepsi üst üste geldi

Dün akıntım vardı ondan önceki günde bugün yok ama yani dün ve önceki gün yoğundu biraz

Dün akıntım vardı ondan önceki günde bugün yok ama yani dün ve önceki gün yoğundu biraz
Peki testte bişey çıkmadı mi hala? Acaba 17.gun pikmiydi resimden mi anlaşılmıyor... Öyle olsa dün akıntı geldi diyosun demekki buaralar yumurtlama

Back
X