Dün yaptığım baya kötüydü bugün çok sikik çıktı ovulasyon testinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yaptığım baya kötüydü bugün çok sikik çıktı ovulasyon testinde
Degerlendirdin mi peki. Gebelik testi için erken olur. Adet gecikmesinden sonra deneyin testiDün yaptığım baya koyuydu bugün çok sikik çıktı ovulasyon testinde
Testin yeniden koyulaşmaya başlamış canım hamile olabilirsin. Önceki testlerini de atar misinArkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
Eki Görüntüle 3568869
Gebelik belirtisi olabilir canım ama bence takiplemeArkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
Eki Görüntüle 3568869
Bu şeklinde canım pcos olduğu için olabilir dediler ama gebelik için uğraşıyorum keşke dediğiniz gibi gebelik olsaTestin yeniden koyulaşmaya başlamış canım hamile olabilirsin. Önceki testlerini de atar misin
Ya çok üzüldüm sizin adınıza ama bundada vardır bie hayır ümitsizliğe kapılma asla hepimiz inşallah vakti zamanı gelinde anne olacağız bende sonrasında negatifle karsılasmamak adına korkuyorum geçikmesini bekleyeceğim ama benim adetim her ay düzensiz geçilmelere hep oluyor nasıl yapcam hiç bilmiyorumGebelik belirtisi olabilir canım ama bence takiplemebide adet gecikmesi bekle ... Ben böyle takip ettim çift çizgiyi gördüm sonrada test yaptım pozitifti. Kanda verdim pozitifti betam yukselmedi. Kimyasala döndü. O yüzden adet öncesi falan kan verme olur mu. Geciksin adetin. Eğer böyle pozitif görmeye devam edersen heycan yapma benim gibi
Bu koyulasma pcosla ilgili değil gibi canım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.Ya çok üzüldüm sizin adınıza ama bundada vardır bie hayır ümitsizliğe kapılma asla hepimiz inşallah vakti zamanı gelinde anne olacağız bende sonrasında negatifle karsılasmamak adına korkuyorum geçikmesini bekleyeceğim ama benim adetim her ay düzensiz geçilmelere hep oluyor nasıl yapcam hiç bilmiyorum
Oyle düşünmeye çalışıyorum başka çarem yok iyi tarafindan bakıyorum. Dün itibariyle de regl oldum yoğun şekilde hemde sancılı...Ya çok üzüldüm sizin adınıza ama bundada vardır bie hayır ümitsizliğe kapılma asla hepimiz inşallah vakti zamanı gelinde anne olacağız bende sonrasında negatifle karsılasmamak adına korkuyorum geçikmesini bekleyeceğim ama benim adetim her ay düzensiz geçilmelere hep oluyor nasıl yapcam hiç bilmiyorum
Bu koyulasma pcosla ilgili değil gibi canım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktirBeni bu yorumlarınızla umutlandırdınız çok teşekkür ederim çünkü bmyle
Çok Teşekür ederim umarım güzel bir haber olur yorumunuz beni umutlandırdı korkuyorum negatif görmekten artık ama bu ay ilk defa ovulasyon takibe başladım güzel sonuçlar almak istiyorum allahım hepimize nasip etsin inşallah böyle belli başlı bir belirtim yok ama inşallah sağlıklı bir gebelik olurBu koyulasma pcosla ilgili değil gibi canım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur canim benim dualarım seninleYa çok üzüldüm sizin adınıza ama bundada vardır bie hayır ümitsizliğe kapılma asla hepimiz inşallah vakti zamanı gelinde anne olacağız bende sonrasında negatifle karsılasmamak adına korkuyorum geçikmesini bekleyeceğim ama benim adetim her ay düzensiz geçilmelere hep oluyor nasıl yapcam hiç bilmiyorum
Üzülme canım dualarım seninle ben seninde güzel haber alacağını düşünüyorum rabbim bu acının mükafatınu verecektir sabır deyip yılmadan devam edeceğiz… evet canım bende normalde 5/6 Nisan gibi adet olurum diye düşünüyorum eğer olmazsam bu süre zarfında 10 Nisan gibi kan vermeyi düşünüyorum kaset testi de alacağım bazı arkadaşlarda önerdi öncesinde zaten ama erken gebelik testi ile yapsam eğer geçikme olunca belli etmez mi kendiniOyle düşünmeye çalışıyorum başka çarem yok iyi tarafindan bakıyorum. Dün itibariyle de regl oldum yoğun şekilde hemde sancılı...Sen o zaman şöyle yap adet tarihin belli bir günü geçtikten sonra hamilelik testiyle yani kaset test ile koyuluk takiple. Gün geçtikçe koyulassin. O testi belirgin bir çift çizgi görmeden kana gitme. Ben öyle yapmış olsaydım adet günümde düşüşe geçtiğini farkedermisin.. durmadan bir hevesle kan verip yükselmesini beklemek zordu ve sonucunda hayal kırıklığı oldu bende... Sende yaşa istemem
Amin canım hepimiz için eğer ki gebelikse zaten adet gecikmesinden sonraki süreçte kanda belli eder kendini değil miİnşallah sağlıklı bir gebelik olur canim benim dualarım seninle![]()
Belli eder canımda erken gebelik testleri daha yalancılar . Önceki ayda silik gördüm ben Erken gebeliklerde ve iki tanesi dede. Kana gittim negatifti.. burda benim gibi erken gebelik testiyle bunu yaşayan çok kişi var kaset testler daha doğru çıkıyor diye duymuştum. Bide bazı markalar var onlardan uzak dur . Çok teşekkür ederim buarada inşallah senin hayırlı haberi aldıktan sonra benimkide gelirÜzülme canım dualarım seninle ben seninde güzel haber alacağını düşünüyorum rabbim bu acının mükafatınu verecektir sabır deyip yılmadan devam edeceğiz… evet canım bende normalde 5/6 Nisan gibi adet olurum diye düşünüyorum eğer olmazsam bu süre zarfında 10 Nisan gibi kan vermeyi düşünüyorum kaset testi de alacağım bazı arkadaşlarda önerdi öncesinde zaten ama erken gebelik testi ile yapsam eğer geçikme olunca belli etmez mi kendini
Tabi canım benimde kanda çıktı iste. Kimyasala döndü beta yükseleceği yerde düşüşe geçti 60 dan 30a sonra 19a. Sonrasindada regl oldum bayram sonrası kontrole gidicem. Adet öncesi kimyasallar daha fazla. Adet sonrası da olabiliyor ama öncesi daha fazlaymis. O yüzden adetin geciksin bayağı dedim benim düştüğüm duruma düşme diye. Hem senin bide duzensizmis adetin. Benimki düzenlidir gecikmelerle bile yanıldım testler yalancı çıktı falan.. en sağlıklısı gerçekten adet gecikmesi. Ben şimdi 8-10gun gecikmeyi beklemeden gitmem kana diyorum ağzım çok yandı.Amin canım hepimiz için eğer ki gebelikse zaten adet gecikmesinden sonraki süreçte kanda belli eder kendini değil mi
Hayırlısı olsun hakkımızda ikimiz içinde canımBelli eder canımda erken gebelik testleri daha yalancılar . Önceki ayda silik gördüm ben Erken gebeliklerde ve iki tanesi dede. Kana gittim negatifti.. burda benim gibi erken gebelik testiyle bunu yaşayan çok kişi var kaset testler daha doğru çıkıyor diye duymuştum. Bide bazı markalar var onlardan uzak dur . Çok teşekkür ederim buarada inşallah senin hayırlı haberi aldıktan sonra benimkide gelirama benim daha var reglim biticek edicekteee
hayırlısı olsun hepimiz için
Bende aynı şeyi düşünüyorum adetim düzensiz diye üstünden biraz zaman geçsin diye beklemeyi düşünüyorum adet olmazsam eğerTabi canım benimde kanda çıktı iste. Kimyasala döndü beta yükseleceği yerde düşüşe geçti 60 dan 30a sonra 19a. Sonrasindada regl oldum bayram sonrası kontrole gidicem. Adet öncesi kimyasallar daha fazla. Adet sonrası da olabiliyor ama öncesi daha fazlaymis. O yüzden adetin geciksin bayağı dedim benim düştüğüm duruma düşme diye. Hem senin bide duzensizmis adetin. Benimki düzenlidir gecikmelerle bile yanıldım testler yalancı çıktı falan.. en sağlıklısı gerçekten adet gecikmesi. Ben şimdi 8-10gun gecikmeyi beklemeden gitmem kana diyorum ağzım çok yandı.
Bencede canım dikkat et güzel haberlerini bekliyorumBende aynı şeyi düşünüyorum adetim düzensiz diye üstünden biraz zaman geçsin diye beklemeyi düşünüyorum adet olmazsam eğer