- 7 Haziran 2024
- 633
- 801
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Merhaba kızlar, ovulasyon yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü emin olamadım.
Son adet başlangıcından 14. Gündeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik canımMerhaba kızlar, ovulasyon yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü emin olamadım.Son adet başlangıcından 14. Gündeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
![]()
Pik gününü ve çatlama gününü değerlendirelim istiyorum ben dePik olmuş gibi görünüyor ama silikleşme bekleyin, silikleşince çatlamış olduğunu gösterir o gün de önemli
Çok teşekkür ediyorum canımPik canım
Bende bu markadan kullandım şuan gebeyim ilk denememde oldu biraz karışıktı benim ama pik bu değerlendir çatlama olursada değerlendir boş gecme catlamayi bekleme ben bekelemedim degerlendirdimMerhaba kızlar, ovulasyon yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü emin olamadım.Son adet başlangıcından 14. Gündeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
![]()
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız darısı başımızaBende bu markadan kullandım şuan gebeyim ilk denememde oldu biraz karışıktı benim ama pik bu değerlendir çatlama olursada değerlendir boş gecme catlamayi bekleme ben bekelemedim degerlendirdim
Amin canım darısı sana boş gecme degerlendirİnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız darısı başımızaDediğiniz gibi yapacağım
![]()
Çatladıktan sonra silikleşiyor yani tam catladıgı 24 saati değerlendirmiş görünüyorsunuz tabi bildiğim kadarıylaKızlar dün sabah yaptığım test pikti buraya da koymuştum, akşam tekrar test yaptım silikleşmişti ve değerlendirdik. Sizce aynı pik olan günün akşamına silikleşmesi normal mi? Pik olarak 1-2 gün kalması gerekmiyor mu? Bugün yaptığım da aynı dün akşam gibi silik.
Tabi iki saat öncesinde su içmemeye dikkat ettiysenizKızlar dün sabah yaptığım test pikti buraya da koymuştum, akşam tekrar test yaptım silikleşmişti ve değerlendirdik. Sizce aynı pik olan günün akşamına silikleşmesi normal mi? Pik olarak 1-2 gün kalması gerekmiyor mu? Bugün yaptığım da aynı dün akşam gibi silik.
Çatladıktan sonra silikleşiyor yani tam catladıgı 24 saati değerlendirmiş görünüyorsunuz tabi bildiğim kadarıyla
Haber ver bize de mutlaka
Evef evet ettimTabi iki saat öncesinde su içmemeye dikkat ettiyseniz
Allahım en yakın zamanda sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsinEvef evet ettimBat 12 Temmuz bekliyorum hayırlısıyla
![]()
Amin çok teşekkür ederim duanıza isteyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallahAllahım en yakın zamanda sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin
Ümitlenme üzülmemek için birde regl kadar yine ilişkiye devam et
Benim testlerime de bakabilir misiniz? Tekli attığım az önce yaptığım hala pil görünüyor? Havuç yesem mi yoksa yarını beklesem mi?Pik canım
Benim testlerime de bakabilir misiniz? Tekli attığım az önce yaptığım hala pil görünüyor? Havuç yesem mi yoksa yarını beklesem mi?
Perşembe ben cuma pikti canım. Dün gece havuç yedim bu sabah yaptım test silikleşmiş değerlendirdim ben de bugünİlk pik mi iki gündür mü pil normal yani üç günde olabiliyor
4’ünde ve 5’inde yaptığınız pik bence. Dün gece ya da bu sabah çatlamış gibi zaten değerlendirmişsiniz. Hayırlısı olsun inşallahPerşembe ben cuma pikti canım. Dün gece havuç yedim bu sabah yaptım test silikleşmiş değerlendirdim ben de bugün