- 22 Mayıs 2024
- 195
- 36
- 18
- 26
- Konu Sahibi lazanya000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu görseldeki pik değil malesefMerhaba kızlar bugün ovülasyon testi yaptım böyle göründü emin olamadım ikinciyide yaptım fotolarını ekledim sizce pik olmuşmu
Yaa bende pik oldu zannettim koyu görünceCanim yapmaya devam et ayni koyulukta olucak yada t cizgisi c den koyu olucak
Şimdiye kadar yaptıklarım silikti bunu belirgin görünce pik zannettimBu görseldeki pik değil malesef
Kacinci gundesin canim devam et pik olucaktirŞimdiye kadar yaptıklarım silikti bunu belirgin görünce pik zannettim![]()
18. GünümdeyimKacinci gundesin canim devam et pik olucaktir
Kac gunde bir regl oluyosun18. Günümdeyim
29-34Kac gunde bir regl oluyosun
O zaman devam et canim bi kac gune pik olur koyulasmaya baslamis cunku
Merhaba benimki de tam koyu olmadan silikleşti bu ne demek oluyor pcosum ara ara koyu olup silikleştiği de oluyorO zaman devam et canim bi kac gune pik olur koyulasmaya baslamis cunku
Bence devam edin zamaninda yapmakta onemli internette videolar var onlar cok guzel anlatiyor sıvı alimi saati idrara cikma bunlara da dikkat etmek gerekiyorMerhaba benimki de tam koyu olmadan silikleşti bu ne demek oluyor pcosum ara ara koyu olup silikleştiği de oluyor
Sizce teste devam edeyim mi
İkinci ilk baktığımda yoktu. O baya koyu belki yarına yumurtlarsinŞimdiye kadar yaptıklarım silikti bunu belirgin görünce pik zannettim![]()
Hergün mutlaka 2 saat öncesi sıvı perhizi yapıyorum ama bir gün öğlen 12de birgün akşamüstü 4te bakabiliyorum mutlaka hergün aynı saat mi olmalıBence devam edin zamaninda yapmakta onemli internette videolar var onlar cok guzel anlatiyor sıvı alimi saati idrara cikma bunlara da dikkat etmek gerekiyor
İnşallah ya .İkinci ilk baktığımda yoktu. O baya koyu belki yarına yumurtlarsin
Canim iki cizgide ayni koyulukta olucak yani koyu olacakAcba yumrutlma günümü bir bakarimisiz bana arkadaşlar ben pek anlamdım bunu çizgi çıkınca ne oluyor nemzana kadar devam edecek bugün benim yumrtulma günüm
Canim iki cizgide ayni koyulukta olucak yani koyu olacak