- 24 Şubat 2023
- 12
- 4
- 16
- 31
- Konu Sahibi sedaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım gebelik testi yapmalısınKızlar regle 9 gün kala ovülasyon testi böyle gebelik olabilir mi
İkinci yumurtlama olabilir mi? Daha once yumurtlama gormus muydun?Kızlar regle 9 gün kala ovülasyon testi böyle gebelik olabilir mi
Daha önce test yapmadım normal takvimden bakmıştım şuan can sıkıntısından yaptımİkinci yumurtlama olabilir mi? Daha once yumurtlama gormus muydun?
Ben olsam yine de değerlendirirdim hiçbir zaman uygulamaya göre yumurtlamadım şahsen canım inşallahta gebeliktirKızlar regle 9 gün kala ovülasyon testi böyle gebelik olabilir mi
8 gün kaldı regl olmaya kan versem çıkmaz diye korkuyorum o yüzden beklemek zorundayım sanırımBenim de erken gebelik çok silik çıkarken ovilasyon pil çıkmıştı adet günümdü ama hamilelik olabilir bir kaç gün tekrar et sonra kan ver derim
Kızlar regle 9 gün kala ovülasyon testi böyle gebelik olabilir mi
Benimde suan 8 gün var ve ovü testim bu şekilde bende merak ediyorumReglime 8 gün var ovülasyon testi yaptım hamile olabilir miyim?
Gebelik olursa kopkoyu cıkarBenimde suan 8 gün var ve ovü testim bu şekilde bende merak ediyorum![]()