Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ama ben 6 Şubatda pozitif bize o gün yumurta akı kıvamında yapışkan akıntım geldi yoğun şeklide adetimin 10 günü oludu buPozitif sanırım
Canım dediğim gibi ben sanki adetimin 10 yada 11 günü yumutladım test ögünde çok koyu çıktı ve o gün tam yumurta akı yapışkan yoğun bir akıntım olduCanim baya koyu çıkmış gebelik oalbilir ama bu tekrar yumurtladiginida gosteriyor olabilir adetine kac gun var gebelik testi yap elinde varsa![]()
Aslında bakılır ikinci çizgi hiç yok plmuyor gibi geliyor banaCanım dediğim gibi ben sanki adetimin 10 yada 11 günü yumutladım test ögünde çok koyu çıktı ve o gün tam yumurta akı yapışkan yoğun bir akıntım oldu
Gerçekten t çizgisi çok koyu siz gebelik testide yapın belki olabilir :)Aslında bakılır ikinci çizgi hiç yok plmuyor gibi geliyor bana
Sabah ilk idrarla yapım ama adetime daha 13 gün varGerçekten t çizgisi çok koyu siz gebelik testide yapın belki olabilir :)
Degerledirdinmi o günü , adetine daha 13 gun varmis gebelik testi yapsanda ciimaz suan adetine 5 gün kala yapmaya basla gebelik testini insallah vardir yada tutunma aşmasindadirCanım dediğim gibi ben sanki adetimin 10 yada 11 günü yumutladım test ögünde çok koyu çıktı ve o gün tam yumurta akı yapışkan yoğun bir akıntım oldu
Sabah yaptım canım ama elimde kaset gebelik testi vardı negatif çıktı o günüde değerlendirdim canımDegerledirdinmi o günü , adetine daha 13 gun varmis gebelik testi yapsanda ciimaz suan adetine 5 gün kala yapmaya basla gebelik testini insallah vardir yada tutunma aşmasindadir![]()
Çikmamasi normal erken çünkü deidgim gibi 1 hafta sonra yapmaya basla gunleride degerlendir ,burada bir üye adetten 2 gün önce yumurtladi ve tuttu adet olmadi mesela son ana kadar sansin varSabah yaptım canım ama elimde kaset gebelik testi vardı negatif çıktı o günüde değerlendirdim canım
Tamam canım teşekkür ederimÇikmamasi normal erken çünkü deidgim gibi 1 hafta sonra yapmaya basla gunleride degerlendir ,burada bir üye adetten 2 gün önce yumurtladi ve tuttu adet olmadi mesela son ana kadar sansin var![]()
Markası ne testlerin
Aynısı basima geldi bu testleri bozdular az önce baska arkadasta ayni seyden muzdaripti
Aynısı basima geldi bu testleri bozdular az önce baska arkadasta ayni seyden muzdaripti
Buda bugünki testim canım valla bilmiyorum her hangi bir sıkıntım yok adetlerim düzenli
Benin adetin son gunu boyle cikti doktora gttm yumurta buyumemis daha dedi benimde sorunum yok testte hata var isterseniz aldiginiz yere mesaj atin donuş yapıyorlar yenisi gönderiyolar mutlakaBuda bugünki testim canım valla bilmiyorum her hangi bir sıkıntım yok adetlerim düzenli
Anladım canım teşekkür ederimBenin adetin son gunu boyle cikti doktora gttm yumurta buyumemis daha dedi benimde sorunum yok testte hata var isterseniz aldiginiz yere mesaj atin donuş yapıyorlar yenisi gönderiyolar mutlaka