• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi sizce bu ne demek

zeliha2000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
6
0
1
25
Merhaba arkadaslar pcos hastasiyim daha yeni ogrendim sayilir. 25 yasindayim. bir sey sormak istiyorum sizlere.. eşimle hamilelik planliyoruz yakinda endokrinologa da gidicem ... pcos oldumu soyledi doktor zaten şupeleniyordum.. ilac verdi pcositol ilaci onu kulaniyorum nerdeyse 4,5 gundur ve diet de yapiyorum spor da .. son adetim 12.10 ve döngümü malesef hic bir zaman hesaplayamadim her zaman adet duzensizligim vardi 2 ay 3 gibi gecikmeler .. doktorumun tavsiyesiyle ovulasyon testi yaptim ve daha bir kac gun yapicam .. sizce bu ovulasyon testinde ilerki zamanlarda pik gorurmuyum bugunkusu Boyle gozukuyo
1000009942.webp
1000009940.webp

Merhaba arkadaslar pcos hastasiyim daha yeni ogrendim sayilir. 25 yasindayim. bir sey sormak istiyorum sizlere.. eşimle hamilelik planliyoruz yakinda endokrinologa da gidicem ... pcos oldumu soyledi doktor zaten şupeleniyordum.. ilac verdi pcositol ilaci onu kulaniyorum nerdeyse 4,5 gundur ve diet de yapiyorum spor da .. son adetim 12.10 ve döngümü malesef hic bir zaman hesaplayamadim her zaman adet duzensizligim vardi 2 ay 3 gibi gecikmeler .. doktorumun tavsiyesiyle ovulasyon testi yaptim ve daha bir kac gun yapicam .. sizce bu ovulasyon testinde ilerki zamanlarda pik gorurmuyum bugunkusu Boyle gozukuyoEki Görüntüle 3669636 Eki Görüntüle 3669637
Merhabalar canım böyle anlayamazsın ancak düzenli her gün yapman lazım en köyü olduğu günü değerlermen lazım şuan pike yakın değil bu testte sen devam et yapmaya yakalarsın mutlaka

Evet evet yapicam zaten .. ama bu ilk testim ve az da olsa 2 cizgi var ve acaba daha ilerki gunlerde bu dahada belli olur mu

Back
X