Ovülasyon testi sizce ??

gulcicekgiimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
9
2
1
22
Yumurta tembelliğim var sizce son test çatlamış mı

Eklentiler

• IMG_2082.webp
    IMG_2082.webp
    38 KB · Görüntüleme: 44
Sende durumlar nasıl peki bende bu bi kaç gün içinde olcak sanıyorum şefaf akıntım oluyor ara ara
Oglum olana kadar 70 günleri bile gordugum donguler yasadım. Dogum sonrası 40 ımda bı başladım 35 40gunde 1 adet olmaya .Lh testi kontrol ederken farkettim ki örnek veriyorum 18.nci gün ıbaya koyu olup siliniyor ama 23 . Günde ciddi bir pik alıyo misal yumurtlamayı o zaman görüyorum. Vucut ısımı da kontrol edıyordum hep bu aya kadar . Akıntımı da . Vücut ısısı da cok dogru sonuc vermedi hormonal calkalanmadan öturu.lh testlerim bitti Bu ay diyet yapıyordum hıc bıseyımı kontrol etmedim hıc yumurtlama akıntısı da farketmedım adet olamadım derken hamleymişim.:)

Oglum olana kadar 70 günleri bile gordugum donguler yasadım. Dogum sonrası 40 ımda bı başladım 35 40gunde 1 adet olmaya .Lh testi kontrol ederken farkettim ki örnek veriyorum 18.nci gün ıbaya koyu olup siliniyor ama 23 . Günde ciddi bir pik alıyo misal yumurtlamayı o zaman görüyorum. Vucut ısımı da kontrol edıyordum hep bu aya kadar . Akıntımı da . Vücut ısısı da cok dogru sonuc vermedi hormonal calkalanmadan öturu.lh testlerim bitti Bu ay diyet yapıyordum hıc bıseyımı kontrol etmedim hıc yumurtlama akıntısı da farketmedım adet olamadım derken hamleymişim.:)
Ya ne güzel Allahım bana da nasip eder inşallah bende baya kilo verdim döngü biraz o şekilde düzene girdi 14 kilo berdim 57 kilo oldum 1,5 yıldır istiyorum ilk defa bu teste başladım ama çok meşakkatli bayramdan sonraki reglime kadar olmazsa rahim filmi çektirip ilaçla tedaviye başlayacağım

Back
X