ovulasyon testi sonradan koyulasmasi

snglfhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
67
11
38
36
Kızlar ovulasyon testi 1 2 saat sonra koyulasirmi 5 dk sonra silik çıkıyo ama sonra koyulasiyo anlamadım hamile kalan arkadaşlar sizlerinki nasıl oluyordu
1450698132937-420327655.webp

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????

malesef cnm henüz hamile değilim:KK43: cikolata kisti cikti bende. bizde 2. asilamadan sonra gittik tüp bebek yaptirdik. takvimi ugur getirsin diye yaptim sonucu cumartesi ogrencez insallah hamileyimdir
Kusura bakma canım ben de takvimi görünce sormak istedim inşallah hamilesindir her şey gönlünce olsun

Kizlar benim adetim asiri duzensiz yani ne zaman adet olacagim hic belli olmaz 3 4 ayda bir yani genelde olabilmek icin ilac kullanirim sansima tam ramazan ayinin ortasinda adet oldum hic aklimda doktora gitmeden hamile kalmak yoktu ta ki burda ovu testini kesfedene kadar siparis ettim ve rastgele baslayayim dedim testlerimi yorumlar misiniz ?

Eklentiler

• P_20160727_002342.webp
    P_20160727_002342.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 1.190
Back
X