- 30 Ocak 2014
- 627
- 318
- 333
- Konu Sahibi aykristali
-
Testte dıger cızgı sılık henüz pık yapmamış yapmaya devam edın bıkac güne olusur kendımınkını atıyorum 24 ünde benımkı pık yapmıştı aynı koyulukta
Henüz değilİlk kez ovulasyon testi ile takip yapıyorum testinin görüntüsü ektedir. Bu pik yaptı anlamına gelir mi?Eki Görüntüle 3637934
Hergün aynı saatte yapmalsın sabah 11den 4 kadarki saatler en uygunuİlk kez ovulasyon testi ile takip yapıyorum testinin görüntüsü ektedir. Bu pik yaptı anlamına gelir mi?Eki Görüntüle 3637934
Benim de bu şekilde sizce yeterli mi yoksa daha var mıdırKoyuluklar bu şekilde olmalı
4 5 Eylül yumurtlama çatlama olmuş bugünü de değerlendir canımBenim de bu şekilde sizce yeterli mi yoksa daha var mıdır
Yıldızladigim günleri değerlendirdim soğan küru incir havuç vs uyguluyorum ondan mı bilemedim erken olmuş yumurtlama sanki4 5 Eylül yumurtlama çatlama olmuş bugünü de değerlendir canım
Evet baya erken olmuş ama bazen iki defa yumurtlama olabiliyormuş testin varsa devam etYıldızladigim günleri değerlendirdim soğan küru incir havuç vs uyguluyorum ondan mı bilemedim erken olmuş yumurtlama sanki
Var ilk kez ovulasyon testi deniyorum zaten devam edeceğim inşallahEvet baya erken olmuş ama bazen iki defa yumurtlama olabiliyormuş testin varsa devam et
Hala pik olmamış canım. 2 çizgide çok koyu olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?