- 27 Ekim 2021
- 8
- 0
- 6
- 32
- Konu Sahibi Paapatyaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamadıysa da çatlamak üzereOvulasyon testi sonucum böyle çıktı yumurta çatlamışmidir
Daha catlamamis sanki bı kaç sonra tekrarlayın istersenizOvulasyon testi sonucum böyle çıktı yumurta çatlamışmidir
Siliklesmesi güzel birşey canım kist olsa siliklesmezzaten .bide siliklestigu gün ilişki öneriliyorKizlar ovulasyon testi siliklesiyorsa pikten sonra kesin catlama olmus oluyormu ? Hani bu yumurtam catlamamis kist olmus dalan diyolar ya bu test siliklestiysede öyle bisi mümkünmü ?birde testim bugün siliklesmeye basladi dün ve sabah pikti dünü degerlendiremedim bugünü degerlerdirsem kacirmis olurmiyum ?
Bende 3 gün ara verip siliklesmeye basladiginda iliski oldu bakalim bekliyorum temmuzda bi kaybimSiliklesmesi güzel birşey canım kist olsa siliklesmezzaten .bide siliklestigu gün ilişki öneriliyor
Benim testlerime de bir göz atarmisiniz. Ilk defa yapıyorum. Bazı günler iki çizgi rengi birbirine yakındı sonra beklerken siliklesmis. Oyle olanlara +isareti koydum.Daha catlamamis sanki bı kaç sonra tekrarlayın isterseniz
Bugunki son testi de atayim yakindan cekip bi bakin :SBenim testlerime de bir göz atarmisiniz. Ilk defa yapıyorum. Bazı günler iki çizgi rengi birbirine yakındı sonra beklerken siliklesmis. Oyle olanlara +isareti koydum.
Pcos var mı? Adet dongunuz ne kadar? Birde düzenli mi ?Benim testlerime de bir göz atarmisiniz. Ilk defa yapıyorum. Bazı günler iki çizgi rengi birbirine yakındı sonra beklerken siliklesmis. Oyle olanlara +isareti koydum.
Pcos var mı? Adet dongunuz ne kadar? Birde düzenli mi ?
Son yaptığın testte koyulaşma var gibi yarın çift çizgi veya daha koyu olabilir. Sıvı alımına dikkat ederek hep ayni saatte
Sağda 1 yumurtam var Erken menapoz dedi. Yaş 31. Adetler düzensiz olduğu için 5.günden başladım yapmaya. Test öncesi 2 saat sıvı alımını kesip yapıyorum. Genelde hep aynı saatte yapmaya çalışıyorum öğlen 12 1 arası.
Tamamdır tskler devam edeyim bakayım ne olacak önerdiğiniz bir test var mı bu arada. Bu labaquickler iç stikerleri bazıları kaymış çıkmıştı memnun kalmadım bu markadan öneriniz varsa eğer bakmak isterimSon yaptığın da koyulaşma var yarın daha koyu olabilir yapmaya devam edin adetiniz duzensizse
Ben yeni sipariş verdim çubuk gibi olandan Instagram dan alıyorum ovulasyontakipciniz diye bir sayfadan hem mesaj atınca yorumluyor testleri hemde pcos olanlara daha hassas testleri var ondan veriyorTamamdır tskler devam edeyim bakayım ne olacak önerdiğiniz bir test var mı bu arada. Bu labaquickler iç stikerleri bazıları kaymış çıkmıştı memnun kalmadım bu markadan öneriniz varsa eğer bakmak isterim
Tmm hemen bakıyorum tsklerBen yeni sipariş verdim çubuk gibi olandan Instagram dan alıyorum ovulasyontakipciniz diye bir sayfadan hem mesaj atınca yorumluyor testleri hemde pcos olanlara daha hassas testleri var ondan veriyor
Rica ederimTmm hemen bakıyorum tskler