- 5 Kasım 2023
- 150
- 51
- 13
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtan henüz olgunlaşmamış olabilirArkadaşlar ne zaman bu artımed ovulasyon testi yapsam hep çizgi nerdeyse yok gözüküyor buda 5 dakika sonraki hali. Testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım gerçekten![]()
Döngünüzün kaçıncı günündesinizArkadaşlar ne zaman bu artımed ovulasyon testi yapsam hep çizgi nerdeyse yok gözüküyor buda 5 dakika sonraki hali. Testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım gerçekten![]()
Valla anlamadım yaYumurtan henüz olgunlaşmamış olabilir
21 kasım son adet tarıhim 35 36 günde bir adet oluyorum. Geçen ay bu ovulasyon testinden yapmıstım döngünün ortasında ama ozaman yine aynıydı sıkıntı . Bende kadın doguma gittim adetliyken alttan muayene yaptı hormon testi yaptı eşimden sperm testi istedi hepsi normal çıktı yumurtlamam ne zaman oluyor anlamadımDöngünüzün kaçıncı günündesiniz
35-36 günde bir görüyorsanız henüz vardır yumurtlamaya21 kasım son adet tarıhim 35 36 günde bir adet oluyorum. Geçen ay bu ovulasyon testinden yapmıstım döngünün ortasında ama ozaman yine aynıydı sıkıntı . Bende kadın doguma gittim adetliyken alttan muayene yaptı hormon testi yaptı eşimden sperm testi istedi hepsi normal çıktı yumurtlamam ne zaman oluyor anlamadım![]()
Adet gününe kadar yapıyım ozaman testi. İlla yumurta akı kıvamı şeklinde akıntı görmemiz gerekiyor mu yumurtlama zamanında?35-36 günde bir görüyorsanız henüz vardır yumurtlamaya
Yumurtlama beklenen adet tarihinden 14 gün önce olur genelde, yani tahminen döngünüzün 22.gününde yumurtlamanız olur ama bazen erken ya da geç yumurtlama dönemi olabiliuor teste devam edin21 kasım son adet tarıhim 35 36 günde bir adet oluyorum. Geçen ay bu ovulasyon testinden yapmıstım döngünün ortasında ama ozaman yine aynıydı sıkıntı . Bende kadın doguma gittim adetliyken alttan muayene yaptı hormon testi yaptı eşimden sperm testi istedi hepsi normal çıktı yumurtlamam ne zaman oluyor anlamadım![]()
Tamam teşekkür ederimYumurtlama beklenen adet tarihinden 14 gün önce olur genelde, yani tahminen döngünüzün 22.gününde yumurtlamanız olur ama bazen erken ya da geç yumurtlama dönemi olabiliuor teste devam edin
Yumurtam henüz olgunlaşmamış olabilir
Benimde bu şekilde ovülasyon testim acaba yumurtlama günüm mü anlayamadım bendeArkadaşlar ne zaman bu artımed ovulasyon testi yapsam hep çizgi nerdeyse yok gözüküyor buda 5 dakika sonraki hali. Testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım gerçekten![]()
Canım ben hiç görmüyorum onu 5 ay önce kürtaj oldum öncesinde görüyor muydum hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç ama kürtaj sonrası benim de adetlerim 35-36 güne uzadı bu yüzden piki hep 22. Günde falan gördümAdet gününe kadar yapıyım ozaman testi. İlla yumurta akı kıvamı şeklinde akıntı görmemiz gerekiyor mu yumurtlama zamanında?
Bu test tahmin edilen dönemde 5-6Arkadaşlar ne zaman bu artımed ovulasyon testi yapsam hep çizgi nerdeyse yok gözüküyor buda 5 dakika sonraki hali. Testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım gerçekten![]()
Sizinki yumurtlama dönemine yakın sanki. İkisi tam eşit aynı koyulukta olcak yada daha köyü olcak test çizgisiBenimde bu şekilde ovülasyon testim acaba yumurtlama günüm mü anlayamadım bende
Bende muhtemelen o civarda görürüm bide innovita marka sipariş ettim 22. Güne kadar gelir inşallah. Ben o akıntıyı görüyordum ama yumurtlama akıntısı olduğunu bilmiyordum şimdi ögrendim bu seferde akıntı yokCanım ben hiç görmüyorum onu 5 ay önce kürtaj oldum öncesinde görüyor muydum hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç ama kürtaj sonrası benim de adetlerim 35-36 güne uzadı bu yüzden piki hep 22. Günde falan gördüm
Bugün başladım bakalım inşallah görürümBu test tahmin edilen dönemde 5-6
gün üst üste yapılıyor çift çizgiyi bulmak için bir kaç gün deneyin tam günü bulursunuz
Çatlamış benceÇatlamış mı arkadaşlar?![]()
Evet çatlamış benceÇatlamış mı arkadaşlar?![]()
Aynen devam etYarın da yapayım en iyisi belki daha çok koyulaşır belkide silikleşir