Ovulasyon testi sonucuu

Bebh

my world my babies 💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
150
51
13
35
Arkadaşlar ne zaman bu artımed ovulasyon testi yapsam hep çizgi nerdeyse yok gözüküyor buda 5 dakika sonraki hali. Testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım gerçekten 🤨

Eklentiler

• IMG20231206135338.webp
    IMG20231206135338.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 311
Arkadaşlar ne zaman bu artımed ovulasyon testi yapsam hep çizgi nerdeyse yok gözüküyor buda 5 dakika sonraki hali. Testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım gerçekten 🤨
Döngünüzün kaçıncı günündesiniz

Döngünüzün kaçıncı günündesiniz
21 kasım son adet tarıhim 35 36 günde bir adet oluyorum. Geçen ay bu ovulasyon testinden yapmıstım döngünün ortasında ama ozaman yine aynıydı sıkıntı . Bende kadın doguma gittim adetliyken alttan muayene yaptı hormon testi yaptı eşimden sperm testi istedi hepsi normal çıktı yumurtlamam ne zaman oluyor anlamadım😕

21 kasım son adet tarıhim 35 36 günde bir adet oluyorum. Geçen ay bu ovulasyon testinden yapmıstım döngünün ortasında ama ozaman yine aynıydı sıkıntı . Bende kadın doguma gittim adetliyken alttan muayene yaptı hormon testi yaptı eşimden sperm testi istedi hepsi normal çıktı yumurtlamam ne zaman oluyor anlamadım😕
35-36 günde bir görüyorsanız henüz vardır yumurtlamaya

35-36 günde bir görüyorsanız henüz vardır yumurtlamaya
Adet gününe kadar yapıyım ozaman testi. İlla yumurta akı kıvamı şeklinde akıntı görmemiz gerekiyor mu yumurtlama zamanında?

Yumurtlama beklenen adet tarihinden 14 gün önce olur genelde, yani tahminen döngünüzün 22.gününde yumurtlamanız olur ama bazen erken ya da geç yumurtlama dönemi olabiliuor teste devam edin

Yumurtlama beklenen adet tarihinden 14 gün önce olur genelde, yani tahminen döngünüzün 22.gününde yumurtlamanız olur ama bazen erken ya da geç yumurtlama dönemi olabiliuor teste devam edin
Tamam teşekkür ederim

Yumurtam henüz olgunlaşmamış olabilir

Benimde bu şekilde ovülasyon testim acaba yumurtlama günüm mü anlayamadım bende

Eklentiler

• IMG_20231206_204559.webp
    IMG_20231206_204559.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20231206_180356.webp
    IMG_20231206_180356.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 153
Adet gününe kadar yapıyım ozaman testi. İlla yumurta akı kıvamı şeklinde akıntı görmemiz gerekiyor mu yumurtlama zamanında?
Canım ben hiç görmüyorum onu 5 ay önce kürtaj oldum öncesinde görüyor muydum hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç ama kürtaj sonrası benim de adetlerim 35-36 güne uzadı bu yüzden piki hep 22. Günde falan gördüm

Bu test tahmin edilen dönemde 5-6
gün üst üste yapılıyor çift çizgiyi bulmak için bir kaç gün deneyin tam günü bulursunuz

Benimde bu şekilde ovülasyon testim acaba yumurtlama günüm mü anlayamadım bende
Sizinki yumurtlama dönemine yakın sanki. İkisi tam eşit aynı koyulukta olcak yada daha köyü olcak test çizgisi

Canım ben hiç görmüyorum onu 5 ay önce kürtaj oldum öncesinde görüyor muydum hatırlamıyorum dikkat etmedim hiç ama kürtaj sonrası benim de adetlerim 35-36 güne uzadı bu yüzden piki hep 22. Günde falan gördüm
Bende muhtemelen o civarda görürüm bide innovita marka sipariş ettim 22. Güne kadar gelir inşallah. Ben o akıntıyı görüyordum ama yumurtlama akıntısı olduğunu bilmiyordum şimdi ögrendim bu seferde akıntı yok 😄

Bu test tahmin edilen dönemde 5-6
gün üst üste yapılıyor çift çizgiyi bulmak için bir kaç gün deneyin tam günü bulursunuz
Bugün başladım bakalım inşallah görürüm 🤲

Back
X