Ovulasyon testi sonucuu

Çağladığını gördükten sonra dolaba koydum 1 saat sonra baktığımda koyu renk olmuştu neden öyle oldu sizce
Genelde 10 15 dakika sonra çıkan rengi dikkate almayın diyolar ama yinede bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlidirin yarın tekrar test yapın derim ben

Genelde 10 15 dakika sonra çıkan rengi dikkate almayın diyolar ama yinede bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlidirin yarın tekrar test yapın derim ben
Değerlendim tamam çok teşekkür ederim ☺️

Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum burayı ovulasyon testi yaptım adetime beş gün var gebelik testi negatif çıktı böyle olup hamile kalan oldu mu hiç sizce hamilelik var gibi mi psikolojik olarak kafayı sıyırcaz heralde mide bulantısı koku hassasiyeti karışık rüyalar yumutlamadan sonra üç gün devam eden kasık sancıları bacak ağrısı gerilme kasıklarda aşırı karında gaz şişme sertlik bana yardımcı olurmusunuz
20231207_110546.webp

Benim aldığım ovulasyon testinde 10 dakika sonra bakın yazıyo marka marka değişiyor olabilir prodüsürleri ama tabi bir saat sonra geçersiz olur sonuç

Kızlar en üstteki test konuyu actıgım günkü test çarsamba günü, ortadaki perşembe günü, en alttaki de bugün. Ortadaki daha koyu gibi duruyor ama pik olsa ya tam kırmızı yada daha koyu olması gerekmıyor mu sat 21 kasım 35 36 günde bir adet oluyorum bilgisi olan yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• IMG20231208160305.webp
    IMG20231208160305.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar rica etsem bakarmısınız yurtlama oldu mu olmadı mı

Eklentiler

• IMG_4156.webp
    IMG_4156.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bende bu ay ilk kez yaptım test ve yorumlayamıyorum iki kez mi pozitif oldu gerçekten anlayamadım resme bakabilir misiniz
11E9A161-D507-4A03-8C60-76D76B433E40.webp

Merhaba arkadaşlar son regl 20 kasım 25 kasım klomen kullanmaya başladım 5 gün. 4 aralıkta döngünün 14. Günü ovulasyon testi yaptm ekliyorum resmini testi aldığım sayfaya attım test çok iyi 3 gün değerlendir teste devam et dedi. Ama 5 aralıkta tekrar test yptım silikleşti acaba ayın 4. Öncemi yumurtlama oldu son gününü yakaladım sanırım sizde bakar msnz pik mi oluyor bu.

Eklentiler

• IMG_4213.webp
    IMG_4213.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaslar adet olmama 1 hafta var ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya mı başlamış sizce?

Eklentiler

• IMG-20231217-WA0014.webp
    IMG-20231217-WA0014.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaslar adet olmama 1 hafta var ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya mı başlamış sizce?
Döngünüzün kaçıncı günü? Eğer yumurtladıysanız kaçıncı gün yumurtladınız? Ben de sizin gibi 35 günde bir adet görüyorum ama geçen ay 43. gün adet oldum. Bugün döngümün 31. günü hala pik göremedim. 16 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Belki sizinki de geç yumurtlama olabilir.

Pik mi sizce arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_4829.webp
    IMG_4829.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
Back
X