Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde 10 15 dakika sonra çıkan rengi dikkate almayın diyolar ama yinede bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlidirin yarın tekrar test yapın derim benÇağladığını gördükten sonra dolaba koydum 1 saat sonra baktığımda koyu renk olmuştu neden öyle oldu sizce
Değerlendim tamam çok teşekkür ederimGenelde 10 15 dakika sonra çıkan rengi dikkate almayın diyolar ama yinede bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlidirin yarın tekrar test yapın derim ben
Benim aldığım ovulasyon testinde 10 dakika sonra bakın yazıyo marka marka değişiyor olabilir prodüsürleri ama tabi bir saat sonra geçersiz olur sonuçGenelde 10 15 dakika sonra çıkan rengi dikkate almayın diyolar ama yinede bugünü değerlendirme şansınız varsa değerlidirin yarın tekrar test yapın derim ben
Sanki 9 unda olmuş gibi ama eminde olamadımKızlar rica etsem bakarmısınız yurtlama oldu mu olmadı mı
Bana da bi öyle geldi ama emin olamadımSanki 9 unda olmuş gibi ama eminde olamadım![]()
Döngünüzün kaçıncı günü? Eğer yumurtladıysanız kaçıncı gün yumurtladınız? Ben de sizin gibi 35 günde bir adet görüyorum ama geçen ay 43. gün adet oldum. Bugün döngümün 31. günü hala pik göremedim. 16 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Belki sizinki de geç yumurtlama olabilir.Arkadaslar adet olmama 1 hafta var ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya mı başlamış sizce?