Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos varmiHerkese merhaba. Bugün adetimin 20. Günü. 11. Günden itibaren ovulasyon testim sürekli pik gösteriyor. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Ovülasyon testlerinin fotolari yok bir bakabilirmiyim?Herkese merhaba. Bugün adetimin 20. Günü. 11. Günden itibaren ovulasyon testim sürekli pik gösteriyor. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Gebelik testi yaptınız mı ?
Evet. Ne yazıkki negatifGebelik testi yaptınız mı ?
Acaba kist mi oluştu pcos da yokmuş aklıma başka birşey gelmediEvet. Ne yazıkki negatif![]()
Acaba kist mi oluştu pcos da yokmuş aklıma başka birşey gelmedi
Bende aynisini diyecektim acaba kistik bir durummu oldu reglinizde cok gecikme lekelenme tarzi akinti camur seklinde gibi leke olursa mutlaka doktora gorunmelisiniz. Uamarim mucizeniz sizinledir . .@Blue_girll son 5 gündür yukarıda attığım gibi hepsi. Onun öncesinde t bu kadar belirgin değildi ama c ile eşit gibiydi hep
Yumurtalik kisti olabilir kist cesitleri var ama gebelige engel olmadigini soluyor doktorlar tabiki ole birsey olmama ihtimalide var ama her ihtimali dusunmek lazim catlayamayan yumurta sivi halinde buyumeye devam eder basit bir kist reglu kanamasi ile dgiger regli zamanlarinda sökülur gider ama ole birsey varsada panik yapmayin sknti olcak birsey degil benmde var di sogan kurü ile temizledimKist oluşmuşsa kolay çözülebilir mi bir problem mi? Hiç başıma gelmediği için bilmiyorum:/
Desteğiniz için teşekkür ederimYumurtalik kisti olabilir kist cesitleri var ama gebelige engel olmadigini soluyor doktorlar tabiki ole birsey olmama ihtimalide var ama her ihtimali dusunmek lazim catlayamayan yumurta sivi halinde buyumeye devam eder basit bir kist reglu kanamasi ile dgiger regli zamanlarinda sökülur gider ama ole birsey varsada panik yapmayin sknti olcak birsey degil benmde var di sogan kurü ile temizledim
Merhaba evet benim de laboquick markaydı. Bugün doktora gittim. Sağdan yumurtlamışsınız gibi duruyor. Bir sorun göremiyorum dedi. Progesteron istedi bugün 21. Gün olduğu için. 14.2 çıkmış sonuç. Anladığım kadarıyla yumurtladım. Ve üstüne evde gelip baktığımda bugün yaptığım testte t çizgisi silik çıktı. Kısacası testler neden 9-10 gündür böyle çıkıyordu bir cevap bulamadık.merhaba aynı durumu bu ay bende yasadım. laboquik marka ovülasyon testi aldım sürekli pikti.sizin hangi marka?
Bu ay laboquick markasında hep bu şikayet ile karşılaştım. Testlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorumMerhaba evet benim de laboquick markaydı. Bugün doktora gittim. Sağdan yumurtlamışsınız gibi duruyor. Bir sorun göremiyorum dedi. Progesteron istedi bugün 21. Gün olduğu için. 14.2 çıkmış sonuç. Anladığım kadarıyla yumurtladım. Ve üstüne evde gelip baktığımda bugün yaptığım testte t çizgisi silik çıktı. Kısacası testler neden 9-10 gündür böyle çıkıyordu bir cevap bulamadık.
Markası laboquickse benim de böyle cıktı bu ay hamile de değilimHerkese merhaba. Bugün adetimin 20. Günü. 11. Günden itibaren ovulasyon testim sürekli pik gösteriyor. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Benim elimde de aynı markanın testleri vardı bozuk olduğunu düşünüyorumBu ay laboquick markasında hep bu şikayet ile karşılaştım. Testlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
sizinde mi sürekli pikti? ben adet bitiminden sonra hemen basladım pik değildi 8.günden 18.güne kadar hep iki renkte koyuyduBenim elimde de aynı markanın testleri vardı bozuk olduğunu düşünüyorum