Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olabilirsiniz .Gönlünüzce olsunMerhaba kızlar ovülasyon testi yapıyorum ama sürekli pik gibi çatlama sanki olmuyor neden olabilir bana yardımcı olabilecek varmı
pko olunca lh hep yüksek ondan burda da pik cıkıyo. ikinci bi ihtimal ise gebelik.Merhaba kızlar ovülasyon testi yapıyorum ama sürekli pik gibi çatlama sanki olmuyor neden olabilir bana yardımcı olabilecek varmı
15. Gün çatlamış görünüyor, 13-14 pik yapmış, hamilelik belirtisi olarakta ovülasyon koyu çıkar ama adete yakın yapılan testlerde anlaşılır, kafanız karışmasın, inşallah olmuştur bundan sonrası beklemekMerhaba kızlar ovülasyon testi yapıyorum ama sürekli pik gibi çatlama sanki olmuyor neden olabilir bana yardımcı olabilecek varmı
Zannetmiyorum canım daha yeni bitti adetimHamile olabilirsiniz .Gönlünüzce olsun![]()
Pko belirtilerine baktım hiçbiri yok bende canım ya hangi test ile belli oluyor opko olunca lh hep yüksek ondan burda da pik cıkıyo. ikinci bi ihtimal ise gebelik.
Evet canım banada öyle geldi ama tam anlamıyla silikleşmiyor bazılarına bakıyorum baya bir silik oluyor sonra birden kırmızılaşıp çatladığı zaman yine aynı silikleşme oluyor benim çatlamam çoğu kişinin acaba pik olmuşmu diye attığı testlere benziyor15. Gün çatlamış görünüyor, 13-14 pik yapmış, hamilelik belirtisi olarakta ovülasyon koyu çıkar ama adete yakın yapılan testlerde anlaşılır, kafanız karışmasın, inşallah olmuştur bundan sonrası beklemek![]()
Canım koyu olabiliyor ama ikisi aynı koyulukta olursa anca yumurtlama olabilir, belki aynı ayda iki kez yumudtluyorsundur, ikiz hamilelik olabiliyor böyle durumlarda, sen değerlendir,Evet canım banada öyle geldi ama tam anlamıyla silikleşmiyor bazılarına bakıyorum baya bir silik oluyor sonra birden kırmızılaşıp çatladığı zaman yine aynı silikleşme oluyor benim çatlamam çoğu kişinin acaba pik olmuşmu diye attığı testlere benziyor![]()
Öylemi diyorsun canım Rabbim hyırlısı ne ise onu versin gönlümüzdekinide hayırlı eylesin çok teşekkür ederim bu arada hayırlı olsun sizin bebiş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım koyu olabiliyor ama ikisi aynı koyulukta olursa anca yumurtlama olabilir, belki aynı ayda iki kez yumudtluyorsundur, ikiz hamilelik olabiliyor böyle durumlarda, sen değerlendir,![]()
Amin çok teşekkür ederim, bir gebenin günlüğü sayfası var instagramda ordan da ovülasyon konularını takip edebilirsiniz, çok yardımcı oluyor sayfa sahibiÖylemi diyorsun canım Rabbim hyırlısı ne ise onu versin gönlümüzdekinide hayırlı eylesin çok teşekkür ederim bu arada hayırlı olsun sizin bebiş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Ebru abla ile takip yapıyoruz zaten canım ama o çok meşgul olduğu için burdan sorayım dedim belki başına gelen en bir fikri olan vardır diyeAmin çok teşekkür ederim, bir gebenin günlüğü sayfası var instagramda ordan da ovülasyon konularını takip edebilirsiniz, çok yardımcı oluyor sayfa sahibi
Canım sen yinede ne olur ne olmaz gebelik testi yap bence. Daha 4 gün önce senin gibi ovulasyon testi atan bi arkadaşımız oldu, dolu dolu adet oldum imkansız dedi ama aynı gün gitti test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi. Eğer çıkmazsada yumurtlaman uzun sürmüş demektir kiminin yumurtlaması 3-4 gün sürebiliyo. Konu başlığıda burası canım bi göz at istersenMerhaba kızlar ovülasyon testi yapıyorum ama sürekli pik gibi çatlama sanki olmuyor neden olabilir bana yardımcı olabilecek varmı
Bu konuya bakmıştım canım ama dün gayet güzel çatladıCanım sen yinede ne olur ne olmaz gebelik testi yap bence. Daha 4 gün önce senin gibi ovulasyon testi atan bi arkadaşımız oldu, dolu dolu adet oldum imkansız dedi ama aynı gün gitti test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi. Eğer çıkmazsada yumurtlaman uzun sürmüş demektir kiminin yumurtlaması 3-4 gün sürebiliyo. Konu başlığıda burası canım bi göz at istersen
Thread 'Regl bittiği gün yumurtladım galiba'
Regl bittiği gün yumurtladım galiba![]()
Merhaba canim bu pko nasil oluyor ? Ben yillardir adetimi düzenli olurum 30 temmuzda 11 haftalik kürtaj oldum bebegimin kalbi durmus 20 eylüldede ilk adetimi gördüm , adet bitince korunmasiz birliktelikler oldu ve ben simdi ovulasyon testi yapiyorumki adet günümü hesaplim diye ama bi bakarmisin böyle koyulasiyo eski adet düzenime göre 6-8 gün var adetime acaba pko mi oldum bende kafam cok karisti cünkü adetimin 10.-12 günleri arasinda seffaf uzayan akintimi gördüm bigün 22. gün bu koyulugun sebebleri neler olabilir?pko olunca lh hep yüksek ondan burda da pik cıkıyo. ikinci bi ihtimal ise gebelik.
Yeniden hamile olabilir misin?Merhaba kizlar 4 gün var adetime bugün öglen ovulasyon testi böyle cikti ovulasyon akintisini gördüm adetten sonra ama hatirlamiyorum tam nezamandi kestiremiyorum Ve süt beyazi akintim var yapiskan acaba bi sorun olabilirmi ? Yani varmi bildiginiz sebebler ? Düne göre daha koyulasmis test
Ahhh Aryaacimmm cok ümitsiz bi vakayimYeniden hamile olabilir misin?![]()
Tamda bu konudan bahsedicektim arkadaş yazmış adet bitiminde halen ovulasyon da koyuluk varsa üstüne görme olmussundur hamile olabilirsinizCanım sen yinede ne olur ne olmaz gebelik testi yap bence. Daha 4 gün önce senin gibi ovulasyon testi atan bi arkadaşımız oldu, dolu dolu adet oldum imkansız dedi ama aynı gün gitti test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi. Eğer çıkmazsada yumurtlaman uzun sürmüş demektir kiminin yumurtlaması 3-4 gün sürebiliyo. Konu başlığıda burası canım bi göz at istersen
Thread 'Regl bittiği gün yumurtladım galiba'
Regl bittiği gün yumurtladım galiba![]()