Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
T çizgisi daha koyu çıkmış böyle hamilelik öğrenen var mı acaba aranızda eşimle 3 haftaya yakın her gün ilişkiye girdik klomen kullanıyorum (hap)yarın doktora gidecem bugün de ovulasyon testi yapayım dedim t bir tık daha koyu mu bana mı öyle geliyor
T çizgisi daha koyu çıkmış böyle hamilelik öğrenen var mı acaba aranızda eşimle 3 haftaya yakın her gün ilişkiye girdik klomen kullanıyorum (hap)yarın doktora gidecem bugün de ovulasyon testi yapayım dedim t bir tık daha koyu mu bana mı öyle geliyor
Canım klomen kullandıysan ovitralle yapmıştır doktor sanırım değil mi o yüzden yanlış sonuç verebilir bu testler. Yarın doktor daha doğru bir şey söyleyecektir eminim
Canım klomen kullandıysan ovitralle yapmıştır doktor sanırım değil mi o yüzden yanlış sonuç verebilir bu testler. Yarın doktor daha doğru bir şey söyleyecektir eminim
Ovitralle ilaç ya da iğne mi bilmiyorum ama onu kullanmadım sadece klomen o da 5 günlük idi dün bitti bu testi de bugün yaptım canım hayırlısı bakalım gidecez bugün
Canım maalesef ovulasyon koyu çıkabiliyor bir ay benim iki çizgim birbirine denk koyuluktaydı ama gebelik yoktu lh vücutta her zaman olduğu için yanıltıyor böyle