Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi t daha koyu gibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Byzakara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
144
58
48
26
T çizgisi daha koyu çıkmış böyle hamilelik öğrenen var mı acaba aranızda eşimle 3 haftaya yakın her gün ilişkiye girdik klomen kullanıyorum (hap)yarın doktora gidecem bugün de ovulasyon testi yapayım dedim t bir tık daha koyu mu bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• E29981C0-00D6-406A-9CE1-648F860CDB99.webp
    E29981C0-00D6-406A-9CE1-648F860CDB99.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    image.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 45
T çizgisi daha koyu çıkmış böyle hamilelik öğrenen var mı acaba aranızda eşimle 3 haftaya yakın her gün ilişkiye girdik klomen kullanıyorum (hap)yarın doktora gidecem bugün de ovulasyon testi yapayım dedim t bir tık daha koyu mu bana mı öyle geliyor
Canım klomen kullandıysan ovitralle yapmıştır doktor sanırım değil mi o yüzden yanlış sonuç verebilir bu testler. Yarın doktor daha doğru bir şey söyleyecektir eminim

Canım klomen kullandıysan ovitralle yapmıştır doktor sanırım değil mi o yüzden yanlış sonuç verebilir bu testler. Yarın doktor daha doğru bir şey söyleyecektir eminim
Ovitralle ilaç ya da iğne mi bilmiyorum ama onu kullanmadım sadece klomen o da 5 günlük idi dün bitti bu testi de bugün yaptım canım hayırlısı bakalım gidecez bugün 😊🙏

Canım maalesef ovulasyon koyu çıkabiliyor bir ay benim iki çizgim birbirine denk koyuluktaydı ama gebelik yoktu lh vücutta her zaman olduğu için yanıltıyor böyle

Back
X