Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar lutfen yardimci olun🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neres42

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
40
12
8
Merhaba arkadaslar ovulasyon testi almayi düşünüyorum bu ay ne onerirsiniz en iyi marka hangisi sizce

Merhaba arkadaslar ovulasyon testi almayi düşünüyorum bu ay ne onerirsiniz en iyi marka hangisi sizce
Merhaba bende bu ay aldım instagram dan buldum +90 (553) 892 83 88 numaradan ulaşıp bilgi alabilirsiniz Servin hanım ilgileniyor çok çok tatlı birisi

Laboquick ve innovita kullaisim kaset testleri pek sevemedim ben innovita daha begenmistim çizgiler kaset testlere göre daha net çıkmıştı bende

Instagram da bi gebenin günlüğü sayfasindan aldım vesilesi ile gebeyim inşallah darısı size. Ordan aldim memnunum iki ay üst üste gebelik oldu. İlki kimyasaldi ustune yeniden oldum Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…