Ovulasyon testi tecrübeliler lütfen yardımmm

Hayırlı olsun canım Allah bizlere de nasip etsin inşallah 🤲🏻 4 gün her gün mü yapmalıyız canım
Evet yumurtlama çatlamış ise 4 gun geçirmeniz lazım sperm kalitesi düşürmez asla sadece eger eşinizde sperm düşükse 1 gun ara ile olsun bende tsh yuksekliği ve prolaktin yuklekliği vardı dojtor hamile kalamazsın tadavi olman lazım dedi eşim imam ve köydeyiz hastane gitmek çok sıkıntılı arabamız yoktu yol parası çok gidiyordu ö yuzden bende bıraktım ve araştırma yaptım neler düşürür diye ne yapmam lazım ovulasyon testi aldım ilk çakşır suyu hayıt otu aslan pençesi arı sütü balı zencefil ve kahvaltıya ozen gösterdim düzenli tukettim yumurtlamam bitince bıraktım bilmiyorum bunları denedim oldu kimin ne iyi geleceğini bilemem ama rabbim dert vermişse derman vermiştir

Evet yumurtlama çatlamış ise 4 gun geçirmeniz lazım sperm kalitesi düşürmez asla sadece eger eşinizde sperm düşükse 1 gun ara ile olsun bende tsh yuksekliği ve prolaktin yuklekliği vardı dojtor hamile kalamazsın tadavi olman lazım dedi eşim imam ve köydeyiz hastane gitmek çok sıkıntılı arabamız yoktu yol parası çok gidiyordu ö yuzden bende bıraktım ve araştırma yaptım neler düşürür diye ne yapmam lazım ovulasyon testi aldım ilk çakşır suyu hayıt otu aslan pençesi arı sütü balı zencefil ve kahvaltıya ozen gösterdim düzenli tukettim yumurtlamam bitince bıraktım bilmiyorum bunları denedim oldu kimin ne iyi geleceğini bilemem ama rabbim dert vermişse derman vermiştir
Öyle canım illa ki bir vakti zamanı vardır deniyoruz ama en doğru zamanı rabbim bilir vermiyorsa da vardır bunda da bir hayır

Merhaba insallah tutar hamile kalırsın bende dün pik gördüm öğlen 1.30ta cok koyuydu gece tekrarladım 2de hala çift çizgi sabah 11.30 tekrar yaptim siliklesmis catladimi emin olamıyorum cunku bendede pko var 3.4aydir düzenli regl görüyorum oda ara ara kullandigim soğan küründen kaynaklı sanirim 29.gunde geliyor 3.4aydir düzenli bu arada klomene kullandim ben bu ay testimde bu yukardan asagiya . Insallah tutar beklemedeyim

Eklentiler

• 20200818_142714.webp
    20200818_142714.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 19
Back
X