Ovülasyon testi tecrübeliler yardım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cbz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
240
107
23
30
Kızlar adet takvimi me göre yumurtlamam yarın ama her zaman aynı gün olmuyor. Bugün karnım da şişlik ve hafif ağrı olduğu için acaba yumurtladım mı diye ovülasyon testi aldım ama çok silik çıktı. Acaba daha çok mu var elim de 4 tane var ard arda günler yapayım mı yoksa bir kaç gün bekleyeyim mi

Bence yarında bi tane yap zaten az da olsa netleşir çizgi geçmediyse zamanın ,
Sonra günü değerlendirirsin
1 gün ara verirsin tekrar yaparsın

Bence yarında bi tane yap zaten az da olsa netleşir çizgi geçmediyse zamanın ,
Sonra günü değerlendirirsin
1 gün ara verirsin tekrar yaparsın
Zamanım geçmemiştir diye düşünüyorum. Antibiyotik kullanıyorum belki o yüzden yumurtlama zamanım şaşmış olabilir dediğiniz gibi yarın bir tekrar deneyeyim. Her ay çatlayan yumurta geçen ay çatlamamıştı bu ay da mı çatlamıcak acaba diye korktum biraz

Yok sanmıyorum çatlar bence , zaten gün aşırı birliktelikte her halükarda denk gelir 🥰

• Beğen
Reactions: Cbz
Dün ve bugün tekrar test yaptım bugün tam kırmızı çizgiyi gördüm. Çizgiyi görüp yumurtanın çatlamama şansı var mı acaba.bi de bu ay hsg çektirdim normal de hiç bu kadar hissetmedim yumurtladığımı ama 2 gündür adet ağrısı gibi sızlanma ve dolgunluk var kasığım da korktum ama hsg den sonra zarar mı gördü falan diye eşim de belki de kanallar iyice açıldığı içindir dedi bilmiyorum

Bazen yumurtlama iki gün sürebilir
Normaldir öyle agrı hissetmen
Elinde test varsa bugün de yapsaydın bakardın silikleştimi diye

Kizlar

ovulasyon takibiyle hamile kaldiysaniz catlama tarihini ve o testi saat kacta yaptiysaniz yazin cinsiyet hesaplamasi yapalim

Kizlar

ovulasyon takibiyle hamile kaldiysaniz catlama tarihini ve o testi saat kacta yaptiysaniz yazin cinsiyet hesaplamasi yapalim
Merhaba ben yarın test yapıcam adetim geçti umutluyum 😅
Yumurtlama ve çatlama tarihi 4 Şubat
Çatlamayı 21.30 da gördüm
İlginç bır hesaplama yöntemi 😅

Back
X