Z zeynokrks Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Aralık 2020 90 14 8 34 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynokrks #1 Merhabalar ; dün reglim bitti testi uygulamaya ne zaman başlamalıyım ? Destek olur musunuz
sinirlidegilimben Senin kocanın evi yok... 👊🏼 Kayıtlı Üye 24 Aralık 2016 408 721 103 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynokrks #2 Hemen bugün başlayın . Örneğin 2 saat sıvı alımı yapmayın , ve ilk testinize başlayın .
K kgm Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 1.265 895 73 33 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynokrks #3 zeynokrks .!.: Merhabalar ; dün reglim bitti testi uygulamaya ne zaman başlamalıyım ? Destek olur musunuz Genişletmek için tıkla... ben 7. gün başladım testi uygulamaya, 17. günde yakaladım yumurtlamayı.. Erken yumurtlama vs olursa kaçırmamak adına sende 7. gün başlayabilirsin. Döngü uzunluğun nedir
zeynokrks .!.: Merhabalar ; dün reglim bitti testi uygulamaya ne zaman başlamalıyım ? Destek olur musunuz Genişletmek için tıkla... ben 7. gün başladım testi uygulamaya, 17. günde yakaladım yumurtlamayı.. Erken yumurtlama vs olursa kaçırmamak adına sende 7. gün başlayabilirsin. Döngü uzunluğun nedir
Z zeynokrks Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Aralık 2020 90 14 8 34 7 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynokrks #4 1 ocakta başladım 4 ocakta bitti hep bu şekilde oluyor. Ben bu sabaha yapmaya başladım silik çıktı. iki çizgi koyu olduğu günü mü değerlendirmeliyim ?
1 ocakta başladım 4 ocakta bitti hep bu şekilde oluyor. Ben bu sabaha yapmaya başladım silik çıktı. iki çizgi koyu olduğu günü mü değerlendirmeliyim ?