16 mayısta ovulasyon testinde pik görmüştüm sonra silikleşti dün yaptığım ovulasyon testinde de ikinci çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım bana çok silik bir çizgi var gibi geldi. Ben mi hayal görüyorum siz de görüyor musunuz kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım silik çizgiyi gördüm16 mayısta ovulasyon testinde pik görmüştüm sonra silikleşti dün yaptığım ovulasyon testinde de ikinci çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım bana çok silik bir çizgi var gibi geldi. Ben mi hayal görüyorum siz de görüyor musunuz kızlar?
Ben göremedim16 mayısta ovulasyon testinde pik görmüştüm sonra silikleşti dün yaptığım ovulasyon testinde de ikinci çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım bana çok silik bir çizgi var gibi geldi. Ben mi hayal görüyorum siz de görüyor musunuz kızlar?
buradan bakınca ben de göremiyorum ama direkt fotoğrafa bakınca hafif bir çizgi var gibi geliyor daha önce yaptıklarımda hiç görmemiştim de neyse umutlanmamak lazımBen göremedim
Henüz erkende olabilir test için bence adetinize 1-2 gün kala yapınburadan bakınca ben de göremiyorum ama direkt fotoğrafa bakınca hafif bir çizgi var gibi geliyor daha önce yaptıklarımda hiç görmemiştim de neyse umutlanmamak lazım
Ben göremedim. İsterseniz tam gecikmeyi bekleyip öyle test yapın.Eki Görüntüle 3598049 Eki Görüntüle 3598050 adetime 4 gün var sizce gebelik var mı
Bende göremedim. Son durumunuz nedir?16 mayısta ovulasyon testinde pik görmüştüm sonra silikleşti dün yaptığım ovulasyon testinde de ikinci çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım bana çok silik bir çizgi var gibi geldi. Ben mi hayal görüyorum siz de görüyor musunuz kızlar?
Bugün yaptığımda da çok silik bir çizgi gördüm ve ovulasyon pikti yarın kan testi yapacağım içim rahatlasınBende göremedim. Son durumunuz nedir?
Tamam inşallah gebelik vardır. Buraya da haber verirsinizBugün yaptığımda da çok silik bir çizgi gördüm ve ovulasyon pikti yarın kan testi yapacağım içim rahatlasın
büyük ihtimalle var imkanınız varsa kan testi verinEki Görüntüle 3598135
Benim testime de bakar mısınız biraz önce ilk idrarla yaptım ilk saniyede çizgi çıktı adetime 4 gün var göğüsümde şişkinlik ve kasık batması yaşıyorum sizce poztif mi yoksa test mi yanıltıyor days doctor markasi
O kadar çok korkuyorum ki negatif görmekten cesaretimi toplayabilirsem yarın gidip kan veririm insllanbüyük ihtimalle var imkanınız varsa kan testi verin
Benimde ovilasyon pik erken gebelik silik çıkıyordu öyle öğrenmiştim. Umarım vardır haberdar edinBugün yaptığımda da çok silik bir çizgi gördüm ve ovulasyon pikti yarın kan testi yapacağım içim rahatlasın