Ovulasyon testi ve erken gebelik testi yorumlama

eppursi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
53
7
1
25
16 mayısta ovulasyon testinde pik görmüştüm sonra silikleşti dün yaptığım ovulasyon testinde de ikinci çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım bana çok silik bir çizgi var gibi geldi. Ben mi hayal görüyorum siz de görüyor musunuz kızlar?

Eklentiler

• IMG_8923.webp
    IMG_8923.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8919.webp
    IMG_8919.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_8923.webp
    IMG_8923.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 59
16 mayısta ovulasyon testinde pik görmüştüm sonra silikleşti dün yaptığım ovulasyon testinde de ikinci çizgiyi görünce erken gebelik testi yaptım bana çok silik bir çizgi var gibi geldi. Ben mi hayal görüyorum siz de görüyor musunuz kızlar?
Evet canım silik çizgiyi gördüm

Ben göremedim

Eğer varsa yarın sabaha daha da belirginleşir diye düşünüyorum

buradan bakınca ben de göremiyorum ama direkt fotoğrafa bakınca hafif bir çizgi var gibi geliyor daha önce yaptıklarımda hiç görmemiştim de neyse umutlanmamak lazım
Henüz erkende olabilir test için bence adetinize 1-2 gün kala yapın

Bende göremedim. Son durumunuz nedir?

IMG20250529081536.webp

Benim testime de bakar mısınız biraz önce ilk idrarla yaptım ilk saniyede çizgi çıktı adetime 4 gün var göğüsümde şişkinlik ve kasık batması yaşıyorum sizce poztif mi yoksa test mi yanıltıyor days doctor markasi

Bugün yaptığımda da çok silik bir çizgi gördüm ve ovulasyon pikti yarın kan testi yapacağım içim rahatlasın
Benimde ovilasyon pik erken gebelik silik çıkıyordu öyle öğrenmiştim. Umarım vardır haberdar edin 💐💐

Back
X