Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaaa canimmm benim icin ugrastinmiiii bideee kuzum ben yaptim testi sonra ciktim öyle fotoyude eve gelince cektim 4 saat sonra falan galiba bide fotoyla bakim dedim de gözlügüm yanimda yok ya göremedim bisi belki görürsünüz diye yükledimmm ayyy insallah ama olsa cok net cikmazmiydi bugün catlamanin 11. Günü
Yaaa canimmm benim icin ugrastinmiiii bideee kuzum ben yaptim testi sonra ciktim öyle fotoyude eve gelince cektim 4 saat sonra falan galiba bide fotoyla bakim dedim de gözlügüm yanimda yok ya göremedim bisi belki görürsünüz diye yükledimmm ayyy insallah ama olsa cok net cikmazmiydi bugün catlamanin 11. Günü
Kuzum öglen yaptim baktim cizgi yok ciktim aksam cektim fotoyu ama simdi cok acik pembe akinti oldu adet olucam sanirim 24.günüm bugün 26-28 gün döngüm
Kuzum öglen yaptim baktim cizgi yok ciktim aksam cektim fotoyu ama simdi cok acik pembe akinti oldu adet olucam sanirim 24.günüm bugün 26-28 gün döngüm
Kızlar yardımınıza ihtiyacım varr 28 yumurtlama günümdu iki gün sürdü 30 çatladı gün aşırı ilişki oldu. 27 28 30 ilişkiye girdik. Sol kasık ağrım var sızlama gibi adetime şuan 13 gün var ne zaman test versem