Ovülasyon testi ve ilişki

Ozlac

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
599
774
23
35
Merhaba hanımlar. Ovülasyon testi hakkında kafam karıştı. Desteklerinize ihtiyacım var. 14. Günüm ve pik noktasını gördüm. Forumda bazıları bugünü değerlendirmiş, bazı yorumlarda ve doktor yazılarında yarını değerlendirin yorumları var. İki gün üst üste de sperm kalitesi düşer demişti doktor. Kafam çok karıştı. Aydınlatabilir misiniz beni?

İdeal zaman çatlamayi gördükten sonraki süreç. Doktorlar yumurtayı istediği saatte çatlatip ona göre aşılama yaparlar. Ama sizin doğal akışında olduğu için ne zaman catladigini bilmiyorsunuz. Zaten spermler 72 saat vücudunuzda kalabilir. Yani pik günü veya bir sonraki gün yüksek ihtimal diye geçer. Eğer esinizde sperm sorunu varsa üst üste denemek yerine gün aşırı yapabilirsiniz. Zaten düzenli adet görüyorsanız ve ovulasyon takibi yapmadan 2 güne bir ilişki yaşarsanız hamile kalma olasılığıniz daha yüksek olur.

Spermlerde bir sorun yok ancak bir ay önce çatlatma iğnesinde dahi günaşırı ilişki önermişti doktor. Bu sebeple ben de üst üste kalite etkilenir mi acaba diye düşündüm. Dünü değerlendirmiştik zaten, dediğiniz gibi 72 saate kadar vücutta kalırsa bugünü es geçmemiz problem olmaz.

Yumurtayı dolleyecek zaten bir tane sperm o da hangi ilişkiden denk gelir bilinmez bugün mu pik oldu? Ama bence çatlama gördüğün zaman kesinlikle degerlendir

Yumurtayı dolleyecek zaten bir tane sperm o da hangi ilişkiden denk gelir bilinmez bugün mu pik oldu? Ama bence çatlama gördüğün zaman kesinlikle degerlendir
Her sabah test yapıyorum. Bugün pik oldu. İncir kürü yaptım dün, bugün de devam edeyim yarın çatlar inşallah da değerlendiririz. Çatlamayı yakalamak da önemli değil dediğiniz gibi,%20 her defasında şansımız

İncir kürü prolaktin hormonunu yükseltebilir dikkat edin :) umarım bu ay güzel haberler almak nasip olur, bol şans

Butesti yorumlayabılırmısınız kızlar

Eklentiler

• IMG_7515.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…