Ovulasyon testi ve kanama!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
57
37
3
29
Merhaba arkadaşlar;
Bu ay adetimin 10.günü itibariyle ovulasyon testi yapmaya başladım. 14.gün kahverengi akıntı gelmeye başladı 15.gün testte koyulaşma vardı 16.gün daha koyu ama tam pik değildi ve bu arada akıntı kanamaya döndü kahverengi şeklinde ve yer yer açık pembe olacak şekilde bir de tabi kasık ağrısı vardı ben yumurtlama kanaması olarak düşündüm. 17 ve 18. gün yaptığım testler fazlasıyla silik olduğu için 16 yumurtlama 17 çatlama diye baza aldım ve bu 2 günü ve 18.günü değerlendirdim. Kanamam 19.gün yani dün bitti normal şeffaf akıntıya döndü.

Dün müsait olamadığım için test yapamadım ama dün ve bugün şiddetli kasık ağrısı yaşadığım için tekrar bugün test yaptım ve yine koyu çıktı. Çok uzattım kusura bakmayın ama ben şimdi önceki günler yumurtladım ve bitti diye düşünmüştüm tekrar yükselmesi kafamı karıştırdı acaba asıl yumurtlama şu an mı olacak? 16.gün yaptığım testi ve bugün yaptığım testi görsellere ekliyorum(ilk görsel 16.gün 2.olan bugüne ait). Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_7720.webp
    IMG_7720.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_7775.webp
    IMG_7775.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız☺️☺️☺️
Nasip ya hayırlısıyla inşallah ama bu ay çok saçma sapan şeyler olunca umutsuzluğa kapıldım açıkçası. Bekleyen isteyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah.

Nasip ya hayırlısıyla inşallah ama bu ay çok saçma sapan şeyler olunca umutsuzluğa kapıldım açıkçası. Bekleyen isteyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
amin canım benimmm inşallah Rabbim bize de nasip eder

• Beğen
Reactions: Mln
Back
X