Selam kızlar ovülasyon testi yapanlar pik gördünüz mü son adet tarihim 25 Haziran bugün pik oldu sanırım . İlişki bugün eşim evde yarın yok sonraki gün evde ancak böyle olacak ne diyorsunuz . Üst üste olmak zorunda mı ilişki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de 25 haziran pikti o gün ilişki oldu sonra da 27 haziranda ilişki oldu. Henüz kan vermedim fakat, yaptığım 4 gebelik testi de pozitif.Selam kızlar ovülasyon testi yapanlar pik gördünüz mü son adet tarihim 25 Haziran bugün pik oldu sanırım . İlişki bugün eşim evde yarın yok sonraki gün evde ancak böyle olacak ne diyorsunuz . Üst üste olmak zorunda mı ilişki
14 gün geçmiş yani bugün adet tarihiniz olması lazım. Testiniz pozitifse hamşlesiniz sağlıkla gelsinMerhaba benim de 25 haziran pikti o gün ilişki oldu sonra da 27 haziranda ilişki oldu. Henüz kan vermedim fakat, yaptığım 4 gebelik testi de pozitif.
Yazmışsınız şimdi gördüm :)14 gün geçmiş yani bugün adet tarihiniz olması lazım. Testiniz pozitifse hamşlesiniz sağlıkla gelsinnasıl değerlendirdiniz peki hangi günleri
Teşekkürler çatlamanın olduğu gün gece oluyor ancak oğlum var geç yatıyor 10 11 gibiHayir zaten hergun olmasi onerilmiyor
Bugun olur yarin olmaz diger gun de degerlendirilir pikten sonra catlama olacak zaten o gunler de onemli
Saati farketmez degerlendirmeniz onemli yinedeTeşekkürler çatlamanın olduğu gün gece oluyor ancak oğlum var geç yatıyor 10 11 gibi
Çok teşekkürler inşallah. 10 temmuz adet günüm bekliyorum o yüzden. Dediğim gibi 25i yani ovulasyon testi pik olan günü ve 27 sini değerlendirdik. Ondan önce de 22sini değerlendirmiştik14 gün geçmiş yani bugün adet tarihiniz olması lazım. Testiniz pozitifse hamşlesiniz sağlıkla gelsinnasıl değerlendirdiniz peki hangi günleri
Tekrar hayırlı olsunÇok teşekkürler inşallah. 10 temmuz adet günüm bekliyorum o yüzden. Dediğim gibi 25i yani ovulasyon testi pik olan günü ve 27 sini değerlendirdik. Ondan önce de 22sini değerlendirmiştik
TeşekkürlerSaati farketmez degerlendirmeniz onemli yinede
Çok sağolunTekrar hayırlı olsundarısı bize olsun
![]()
Ben varım balımBaşka test yapan yok mu beraber takip edelim kızlar
Senin erken gibi daha kaç günde regl oluyorsunBen varım balım
29 28 değişiyor. BenimSenin erken gibi daha kaç günde regl oluyorsun
Kızımda oğlumda regl 1 hafta kala öğrendim hamileliği regl 6 gün sürüyor 1 Temmuz başladı 7 Temmuz bittiSenin erken gibi daha kaç günde regl oluyorsun
O zaman 13 14 15. Gün pik olabilir canım29 28 değişiyor. Benim
Bende öyle düşünüyorum 10 ile 15 arasıO zaman 13 14 15. Gün pik olabilir canım