Ovülasyon testi yapanlar buraya??? Pik mi

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
910
270
53
Selam kızlar ovülasyon testi yapanlar pik gördünüz mü son adet tarihim 25 Haziran bugün pik oldu sanırım . İlişki bugün eşim evde yarın yok sonraki gün evde ancak böyle olacak ne diyorsunuz . Üst üste olmak zorunda mı ilişki

Eklentiler

• FC402F6F-6FA6-451B-B70C-1F0BE34265BF.webp
    FC402F6F-6FA6-451B-B70C-1F0BE34265BF.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 122
Selam kızlar ovülasyon testi yapanlar pik gördünüz mü son adet tarihim 25 Haziran bugün pik oldu sanırım . İlişki bugün eşim evde yarın yok sonraki gün evde ancak böyle olacak ne diyorsunuz . Üst üste olmak zorunda mı ilişki
Merhaba benim de 25 haziran pikti o gün ilişki oldu sonra da 27 haziranda ilişki oldu. Henüz kan vermedim fakat, yaptığım 4 gebelik testi de pozitif.

Merhaba benim de 25 haziran pikti o gün ilişki oldu sonra da 27 haziranda ilişki oldu. Henüz kan vermedim fakat, yaptığım 4 gebelik testi de pozitif.
14 gün geçmiş yani bugün adet tarihiniz olması lazım. Testiniz pozitifse hamşlesiniz sağlıkla gelsin 🌸 nasıl değerlendirdiniz peki hangi günleri

Hayir zaten hergun olmasi onerilmiyor
Bugun olur yarin olmaz diger gun de degerlendirilir pikten sonra catlama olacak zaten o gunler de onemli

14 gün geçmiş yani bugün adet tarihiniz olması lazım. Testiniz pozitifse hamşlesiniz sağlıkla gelsin 🌸 nasıl değerlendirdiniz peki hangi günleri
Çok teşekkürler inşallah. 10 temmuz adet günüm bekliyorum o yüzden. Dediğim gibi 25i yani ovulasyon testi pik olan günü ve 27 sini değerlendirdik. Ondan önce de 22sini değerlendirmiştik

Kızlar ilk iki test 6 temmuza ait 5temmuzu 6 temmuza bağlayan gece 1.30-2 gibi ilişkimiz oldu sonra 6 temmuz akşamı 23.00 da bi ilişkimiz daha oldu 7 temmuzda da pikti ortadaki 2 test 7 temmuza ait 7 temmuzu 8 temmuza bağlayan gece 12.30 gibi bi ilişkimiz daha oldu 8 temmuz sabah ilişkimiz oldu en alttaki test de 8 temmuza ait ve 8 temmuzu 9 temmuza bağlayan gece 12den sonra bi ilişkimiz daha oldu 9 Temmuz yani bugün sabah test yaptığım da silikleşmişti çatlamış yani yumurtam ilişki olmalı mı sizce 4 gün üst üste ilişki oldu çünkü

Back
X